Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΑΣΚΑΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ… ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ… ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣBOLSEVIK
Το γνωρίζατε ότι υπάρχει στην Ελλάδα μια οργάνωση με την επωνυμία «Χριστιανική Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία», που μεριμνά για την προστασία των… Ιεχωβάδων, των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, των «ευπαθών», των κίναιδων, των αριστεριστών και λοιπών… μειονοτήτων; Αν δεν το ξέρατε, σας πληροφορούμε πως, ναι, υπάρχει! Πρόκειται βέβαια για μια… πρωταπριλιάτικη οργάνωση-φάντασμα, την οποία εφηύραν οι (άθεοι ασφαλώς…) διαδικτυακοί κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ για να απαντήσουν στο δημοσίευμά μας με τον τίτλο «Συριζαίοι εφευρέτες «ρατσιστικών επιθέσεων» – Να πάρουν βραβείο… ευρεσιτεχνίας», που αναφερόταν στην καταδίκη μιας φανταστικής επίθεσης χρυσαυγιτών κατά Ιεχωβάδων. Ιδού, λοιπόν, η καταγέλαστη ανακοίνωση των άθεων «χριστιανών» συριζαίων:
Χριστιανική Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία: Καταδικάζουμε την απρόκλητη επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε Μάρτυρες του Ιεχωβά.
«Επίθεση μελών της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής ενάντια σε ειρηνική εκδήλωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Νέα Ιωνία έγινε το βράδυ της Τρίτης 26 Μάρτη. Η ξαφνική εισβολή και η βίαιη επίθεση με ξύλο και χτυπήματα ενάντια σε οπαδούς και φίλους της συγκεκριμένης θρησκευτικής μειονότητας συνέβη κατά την ετήσια συνάθροιση της Ανάμνησης του θανάτου του Χριστού σε αίθουσα που είχε παραχωρήσει ο Δήμος Νέας Ιωνίας Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων δεν δίστασαν να χτυπήσουν ακόμα και στο κεφάλι άτομα που βρίσκονταν στην εκδήλωση. Μετά τις επιθέσεις Χρυσαυγιτών ενάντια σε μετανάστες ή πρόσφυγες, σε Ρομά, σε ομοφυλόφιλους, σε αντιφασίστες Έλληνες πολίτες, τώρα στο στόχαστρο της φασιστικής οργάνωσης μπήκαν και οι θρησκευτικές μειονότητες, όπως οι Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ως χριστιανοί καταδικάζουμε την επίθεση αυτή, όπως και κάθε άλλη επίθεση ενάντια σε ανθρώπους λόγω του χρώματός τους ή της φυλής τους ή της θρησκείας τους ή των πεποιθήσεών τους ή του φύλου τους. Ο ναζισμός και ο φασισμός είναι ιδεολογίες απάνθρωπες και αντιχριστιανικές, αφού ο ρατσισμός, ο εθνικισμός, και η μισαλλοδοξία είναι στον αντίποδα της χριστιανικής πίστης και της διδασκαλίας της Αγίας Γραφής και των Πατέρων της Εκκλησίας. Ο Χριστός μας δίδαξε να αγαπάμε τον πλησίον μας, ανεξάρτητα θρησκείας ή φυλής ή φύλου και να τον σεβόμαστε σύμφωνα με τον Χρυσό Κανόνα : “Όλα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άλλοι άνθρωποι, αυτά να τους κάνετε κι εσείς. Σ’ αυτό συνοψίζονται ο νόμος και οι προφήτες” (Ματθ.7:12)».
(ΥΓ): Άθεοι και αντίχριστοι συριζαίοι, βγάλτε τη μάσκα του… «καλού χριστιανού». Δε σας πάει καθόλου και πέρασαν και οι… Απόκριες!

http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια :