Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Ή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ?aftoktonia
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας από το άκουσμα του θανάτου γνωστού ιδιοκτήτη βενζινάδικου. Πριν λίγες ώρες η αστυνομία βρήκε τον άτυχο 50χρονο άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο νεκρό στην περιοχή των Φαρσάλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του omertanewsgr, από πηγές της αστυνομίας αλλά και των κατοίκων της περιοχής , ο 50χρονος είχε κάποια οικονομικά προβλήματα αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλα έτσι ώστε να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Βέβαια πηγές αναφέρουν ότι οπλοφορούσε με άδεια οπλοφορίας...
Οι αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν το μυστήριο , αν δηλαδή πρόκειται για αυτοκτονία ή μια μυστήρια δολοφονία....Ο 50χρονος ήταν πολύ συμπαθής στην τοπική κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας. Αυτή τη στιγμή όλοι είναι ανάστατοι στην περιοχή από το τραγικό γεγονός , γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν πως και για ποιο λόγο βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό μέσα στο αυτοκίνητό του. Οι συγγενείς του και ιδιαίτερα ο αδερφός του άρχισε να ανησυχεί από χθες που είχε κλειστό το κινητό του και επειδή σήμερα δεν άνοιξε καθόλου το βενζινάδικο.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το μεσημέρι της Τρίτης, συγγενικά του πρόσωπα είχαν ανοίξει με κλειδαρά το διαμέρισμά του στον Αλμυρό, αφού δεν μπορούσαν να τον βρουν πουθενά και ανησυχούσαν.
Μέχρι που η αστυνομία τον βρήκε νεκρό μέσα στο αμάξι του από πυροβολισμό στη περιοχή των φαρσάλων. Πρόκειται για αυτοκτονία λόγω οικονομικών προβλημάτων ή για ένα άγριο έγκλημα;
http://omertanewsgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :