Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Παράνομες εισβολές της αστυνομίας σε οικίες μελών της Χρυσής Αυγής - Δεν θα περάσει η τρομοκρατία!

Παράνομες εισβολές της αστυνομίας σε οικίες μελών της Χρυσής Αυγής και προσαγωγές πολιτών έξω από Τοπικές Οργανώσεις μας πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή. Η κρατική ασφάλεια - που εντελώς παράνομα - διατηρεί φακέλους μελών του Εθνικιστικού Κινήματος εκτελεί τις τελευταίες ώρες μία συντονισμένη επιχείρηση τρομοκρατίας με άνωθεν εντολές.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σε τηλεφωνική παρέμβασή του στον "ΣΚΑΪ" κατήγγειλε αυτές τις αθλιότητες, αλλά και όσα ψέμματα ακούγονται στα κανάλια της διαπλοκής τις τελευταίες ώρες: "Θέλω να καταγγείλω άθλιες συκοφαντίες εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Από νωρίς, αυτός που παρουσιάζεται ως θύμα, είναι  αρχιτραμπούκος α που ξυλοκοπεί πολίτες και όλα τα ΜΜΕ τον παρουσίασαν ως θύμα ενώ δεν είναι.  Αυτή τη στιγμή, γίνονται επιχειρήσεις της αστυνομίας εντελώς παράνομα σε σπίτια ανθρώπων που είναι αθώοι. Στόχος της πολιτικής της κυβέρνησης είναι να μας τρομοκρατήσει".
Και συνέχισε: "Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει τη βία ως μέσο πολιτικής. Εμείς είμαστε θύματα της βίας με βόμβες στα γραφεία μας σε όλη την Ελλάδα. Όσοι από το ΚΚΕ κάνουν καταγγελίες είναι ψεύτες και συκοφάντες. Αθώοι πολίτες έχουν προσαχθεί σε αστυνομικά τμήματα, ενώ δεν συνελήφθη κανένας από τους λαθρομετανάστες δεν συνελήφθη κανένας από τους λαθρομετανάστες που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στην ΑΣΟΕΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια :