Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Οι υμνητές του Κεμάλ συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή


Οι υμνητές του Κεμάλ συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή
Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο υποκρισίας οι πολιτικάντηδες του "συνταγματικού τόξου" στην προσπάθειά τους να συκοφαντήσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με πρόσχημα το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του 34χρονου στο Κερατσίνι. Ο υφυπουργός Εξωτερικών της μνημονιακής συγκυβέρνησης που έχει ξεπουλήσει τα πάντα στους αμερικάνους, στους σκοπιανούς, στους τούρκους και στους διεθνείς τοκογλύφους τόλμησε να μιλήσει για το... αποκρουστικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
Δήλωσε συγκεκριμένα από του βήματος της Βουλής: "Ο λαός έχει παγώσει. Φάνηκε το αληθινό, αποκρουστικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής που με τον μανδύα ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, είναι εχθροί της Δημοκρατίας. Δόθηκε στην Χρυσή Αυγή μια ευκαιρία να αποδείξει ότι αποκηρύσσει το φασισμό, αντ΄ αυτού όμως τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι είναι εγκληματική ναζιστική οργάνωση".
Στα τερατώδη ψεύδη και τις λασπολογίες του στενού συνεργάτη του Σαμαρά από την εποχή της "Πολιτικής Άνοιξης"  έχουμε απαντήσει επανειλημμένως. Ο χαρακτηρισμός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών ως "εγκληματική ναζιστική οργάνωση" είναι ένα αισχρό ψέμα του αντισυνταγματικού τόξου που θέλει με αυτόν τον τρόπο να καλύψει τις πομπές του.
Να προσθέσουμε πως ο κ. Γεροντόπουλος ήταν ο πρωτεργάτης της φιέστας ντροπής στην Θεσσαλονίκη, όταν σύσσωμο το καθεστώς προσκύνησε τον Κεμάλ. Εξάλλου, ένας πολιτικός, ο οποίος δεν ντρέπεται να γράφει ύμνους για τον σφαγέα των Ελλήνων πάνω σε ένα βάθρο που αναφέρει την Κωνσταντινούπολη ως "Istanbul" δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια :