Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Μεσολογγίου


ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Μεσολογγίου
Το σχέδιο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και στοχοποίησης της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται και παίρνει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αμέσως μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις των αποκομμάτων της διαφθοράς, ήρθαν οι εμπρηστικές βόμβες των τρομοκρατών. Το παρακράτος χτύπησε και πάλι την Χρυσή Αυγή, αυτή τη φορά στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου. 
Η ηγεσία του Κινήματος είχε προβλέψει αυτή την εξέλιξη και από χθες είχε δοθεί εντολή αναβολής των εκδηλώσεων του Σαββατοκύριακου. Έτσι οι τρομοκράτες χτύπησαν τα άδεια γραφεία μας λίγο μετά τις 10 με βόμβες μολότοφ. Στο σημείο μετέβησαν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και έκαναν χρήση κλίμακας για την προσέγγιση στον χώρο. Ευτυχώς δεν εξερράγησαν όλες οι εμπρηστικές βόμβες και η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε.
Απ' ότι φαίνεται, σε όσα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου δεν εισέβαλαν οι δυνάμεις καταστολής του μνημονιακού κράτους, έστειλαν τους αναρχικούς να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Κυβέρνηση, κανάλια και τρομοκράτες ενωμένοι πολεμούν το Εθνικιστικό Κίνημα. Είναι όλοι εναντίον μας και εμείς εναντίον όλων. Ο εθνικός αγώνας συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :