Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ: ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΟ COSTA NAVARINO; Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ή Ο ΧΡΟΝΙΟΣ "ΧΟΡΗΓΟΣ" ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ;   O τότε θλιμμένος "πρίγκιπας" της ΠΟΛΑΝ με καπελαδούρα σαν ξωτικό έκανε μπάνιο στα αβαθή του Τολού φοβούμενος μην πατήσει κανένα πετραδάκι και του χαλάσει το μανικιούρ. Τώρα στα πλούτη σε δωμάτια των 400 και 500 ευρώ. Ποιος πλήρωσε τα δωμάτια ρε Σαμαρά;
Από δημοσιεύματα του τύπου ο πρωθυπουργός Σαμαράς, η κουστωδία του(μπάτσοι, σωματοφύλακες, αστυνομικοί, συνοδεία, κομματολόι και όλο το κακό συναπάντημα)τις μέρες της Παναγίας(μεταξύ 8-14, 15 Αυγούστου)επισκέφθηκε το πολυτελές ημιπαράνομο πεντάστερο της Πύλου(είναι γνωστές οι σωρηδόν πολεοδομικές και οικιστικές αυθαιρεσίες από την οικογένεια Κωνσταντακόπουλου για να ανεγερθεί ο ναός της χλίδας).
Άλλα δημοσιεύματα παρουσίασαν τον πρωθυπουργό να διανυκτερεύει στο ξενοδοχείο. Πληροφορίες δικές μας αναφέρουν ότι διανυκτέρευσαν για πολλά βράδυα στο ξενοδοχείο η σύζυγος Σαμαρά με τα παιδιά τους καθώς και συγγενικά τους πρόσωπα. Μαζί τους ήταν και ο επιχειρηματίας Χαίτογλου, χρόνιος χρηματοδότης του Σαμαρά από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης.
Ρωτάμε το λογιστήριο του Costa Navarino και κατ'επέκταση τη Συγγρού. Τον λογαριασμό των 300-400 ή και 500 ευρώ τη μέρα για τα δωμάτια ποιος τα πλήρωσε; Ο Χαίτογλου, ο Σαμαράς, η πεθερά του, το κόμμα, κάποιος τρίτος; Και εαν πληρώθηκαν, κόπηκαν τιμολόγια για όλα αυτα κύριε Στασινόπουλε, ομοτράπεζε και φίλε του πρωθυπουργού στη Μεσσηνία και ισχυρέ άνδρα του ΣΔΟΕ; Την ώρα που τα αρπάζετε από τον λαό, εσείς διαμένετε στις σουίτες των Κωνσταντοπουλαίων που άρπαξαν τις περιουσίες των χωρικών της περιοχής, λειτούργησαν σαν μεγαλοτσιφλικάδες "απαλλοτριώνοντας' τες για ένα κομμάτι ψωμι με τις ευλογίες της κυβέρνησης Καραμανλή και Τζεφρυ.
Ασχοληθήκαμε με το θέμα στο παρελθόν τότε που κάποιοι συναντιόνταν σε ξενοδοχεία του Συντάγματος για να ανακόψουμε την έρευνα την οποία βγάλαμε και θα ξαναπαρουσιάσουμε,
Ποιος πλήρωσε τα δωμάτια της χλιδής, ρε απατεώνες;

Δεν υπάρχουν σχόλια :