Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!


   ΜΕ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ''ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ'' ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ!
ΑΠΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ''ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ'' ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ''ΜΕΣΑ'' ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ....ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΡ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 7,8 ΡΙΧΤΕΡ!
ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣ, Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ!ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΖΙΒΑΝΑ ΤΟΥ!

ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ GAY PARADE.... ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ....ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

 ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ''ΚΑΘΑΡΣΗ'' ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ!!
Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........!!

ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

(ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ)

ΣΗΜ: O ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!


Δεν υπάρχουν σχόλια :