Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Να γιατί έπεσε το "Ελλήνων Δίκτυο" από το Facebook... Γιατί αποκάλυψε ότι ο Δένδιας είναι ο άνθρωπος των Ρότσιλντ και των Σιωνιστών στην Ελλάδα..

Ποζάρει δίπλα στον σιωνιστή μεγαλοτραπεζίτη Ρότσιλντ 

Ο Δένδιας ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη πρωτοστατεί στη δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών. Ταυτόχρονα, εφαρμόζει κατά γράμμα τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, αφήνοντας τους λαθρομετανάστες ασύδοτους να εγκληματούν ανεξέλεγκτα, διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος.

Ο Δένδιας ωστόσο είναι μόνο ένας αχυράνθρωπος των διεθνών τοκογλύφων. Πίσω από τον Δένδια, κρύβονται τα πραγματικά αφεντικά της παγκοσμιοποίησης. Είναι οι σιωνιστές τοκογλύφοι, οι οποίοι σφίγγουν τα δεσμά γύρα από τα έθνη, με σκοπό να τα διαλύσουν για να έρθει η παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο Δένδιας να ποζάρει δίπλα στον σιωνιστή αρχιτραπεζίτη Ρότσιλντ, ο οποίος εδώ και αιώνες καταδυναστεύει τους ευρωπαϊκούς λαούς, ποδηγετώντας τις πολιτικές ηγεσίες. Ο Δένδιας, εκτός από "φίλος των μασόνων" φαίνεται ότι είναι και υποτακτικός του σιωνισμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...


Αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τον Δένδια απ’ το 2005 – Απ’ το αρχείο της εφημερίδας “ΚΕΘΡΟΣ”

Ο Δήμος Κασσωπαίων που τότε διοικούνταν απ’ τον κ. Κατσαρό του ΠΑΣΟΚ, βράβευσε τον μεγαλύτερο καπιταλιστή και τραπεζίτη της ανθρωπότητας λόρδο Ρότσιλντ, για την “κοινωνική του προσφορά”!


Τότε ο Δένδιας ήταν βουλευτής αλλά στο νησί είχαν πυκνώσει οι ψίθυροι που έλεγαν ότι ο Δένδιας έγινε στέλεχος της ΝΔ και βουλευτής γιατί ήταν ο διαχειριστής της περιουσίας των Ρότσιλντ στη Κέρκυρα…

Ακόμη και σήμερα κάτοικοι συζητούν συχνά για τις επισκέψεις του υπουργού στη βίλα του λόρδου.


Και για να μην ξεχνιόμαστε, η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που διατρανώνει την αλήθεια για τους σιωνιστές τοκογλύφους και τα τσιράκια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :