Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΣΟΚ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει περάσει οριστικά πλέον δεύτερη !

Σας αποκαλύπτουμε σήμερα τα πρώτα στοιχεία από μεγάλη δημοσκόπηση που διενεργείται από ανεξάρτητο φορέα μέσα στο έντονα φορτισμένο κλίμα των ημερών.

Η Χρυσή Αυγή παρουσίασε αισθητή κάμψη αμέσως μετά την δολοφονία στο Κερατσίνι και μετά το σφυροκόπημα που δέχτηκε από το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ.

Αυτό που φάνηκε όμως αμέσως μετά, ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή ανέκαμψε τάχιστα, επιβεβαιώθηκε από τα ευρήματα και των επόμενων ημερών.

Φαίνεται πως ο ανελέητος πόλεμος και η 24ωρη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ πέτυχαν το ακριβώς αντίθετοαπό αυτό που φαίνεται ότι προσδοκούσαν:αντί να διώξουν τον κόσμο από την Χ.Α. τον συσπείρωσανακόμη περισσότερο.

Στους αριθμούς, πριν το περιστατικό στο Κερατσίνι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτο κόμμα και για την δεύτερη θέσηκονταροχτυπιόταν η ΝΔ με την Χρυσή Αυγή.

Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε είναι ότι η Χρυσή Αυγή έχει περάσει οριστικά πλέον δεύτερη. Ίσως έτσι να εξηγείται και η εμμονή του Δένδια με αυτήν. 

Τα ποσοστά της πρόθεσης ψήφου έχουν ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 21,5%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18%

ΝΔ 16,5%

Φυσικά, πρέπει να σημειώσουμε ότι παραμένουν υψηλά τα ποσοστά της αδιευκρίνιστης ψήφου και της άρνησης απάντησης.


Σε λίγες ημέρες θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε αναλυτικότερα στοιχεία της μεγάλης δημοσκόπησης του ανεξάρτητου φορέα και να σας ενημερώσουμε για το πόσο προηγείται ο Κασιδιάρης του Δένδια και των υπόλοιπων υποψηφίων για τον Δήμο Αθηναίων…

Δεν υπάρχουν σχόλια :