Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Μάταια προσπάθεια του Μέγκα να υποβαθμίσει τον επερχόμενο θρίαμβο: Άλλο Χρυσή Αυγή, άλλο Κασιδιάρης! ΒΙΝΤΕΟ

Μάταια προσπάθεια του Μέγκα να υποβαθμίσει τον επερχόμενο θρίαμβο: Άλλο Χρυσή Αυγή, άλλο Κασιδιάρης! ΒΙΝΤΕΟ
Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων βρίσκονται σε πανικό, βλέποντας τον επερχόμενο θρίαμβο της "Ελληνικής Αυγήςστις αυτοδιοικητικές εκλογές και της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές.
Μετά την φίμωση και την λάσπη που απέτυχαν για ακόμη μια φορά παταγωδώς, ύστατη προσπάθεια να ανακοπεί το ορμητικό Εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής είναι να υποβαθμιστεί ο επερχόμενος θρίαμβος.
Αναφορικά με την μεγάλη νίκη στον Δήμο Αθηναίων που ήδη έχει αρχίζει και την ψελλίζει ο Πρετεντέρης, στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα έγινε προσπάθεια να διαχωριστεί η διαφαινόμενη νίκη από την Χρυσή Αυγή. Η... έγκυρη δημοσιογράφος Τρέμη είπε συγκεκριμένα: "Άλλο Χρυσή Αυγή, άλλο Κασιδιάρης...".
Ειλικρινά έχουμε μεγάλη περιέργεια να μας εξηγήσει η κα. Τρέμη τι είναι ο άλλο; Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, είναι βουλευτής Αττικής με την Χρυσή Αυγή, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, μέλος του Πολιτικού συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή", το αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για την Αθήνα.
Πού είναι το άλλο; Αν ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν εκπροσωπεί την Χρυσή Αυγή στην Αθήνα, ποιον και τι εκπροσωπεί;
Αναρωτιόμαστε τι θα λένε το βράδυ της 25ης Μαΐου, όταν θα βλέπουν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στα ουράνια. "Άλλο Χρυσή Αυγή κι άλλο... Χρυσή Αυγή".
Ας πάρουν τα χάπια τους από τώρα, γιατί δυο εβδομάδες μείνανε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :