Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Την Τετάρτη ο πολιτικός κρατούμενος Γιώργος Γερμενής θα κατακεραυνώσει τους σκευωρούς μέσα στη Βουλή

Την Τετάρτη ο πολιτικός κρατούμενος Γιώργος Γερμενής θα κατακεραυνώσει τους σκευωρούς μέσα στη Βουλή
Υλοποιούνται ένα - ένα τα πιο εφιαλτικά, για τον Σαμαρά και την χούντα του, σενάρια. Από την ανακήρυξη των συνδυασμών της «Ελληνικής Αυγής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές και μέχρι τις αποκαλύψεις για το στήσιμο της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, το «πουλόβερ» της συμμορίας των πολιτικών ανδρείκελων και των επίορκων «ξηλώνεται» με γοργούς ρυθμούς.
Οι σκευωροί έχουν πλέον αποδεχτεί την ήττα τους, υποχωρώντας ατάκτως σε όλα τα μέτωπα. Ένα από τα πιο επίφοβα σημεία της όλης σκευωρίας κατά παραδοχή
τους ήταν η ώρα και η στιγμή που υποχρεωτικά θα έπρεπε να προσέλθουν στην Βουλή οι παρανόμως έγκλειστοι Βουλευτές του Κινήματός, προκειμένου να «απολογηθούν» ενώπιον της Ολομέλειας. Βεβαίως, και για αυτό η χρήση των εισαγωγικών, δεν δύναται να υπάρξει απολογία αθώων ανθρώπων ενώπιον πολιτικών απατεώνων, όμως ποιητική αδεία χρησιμοποιείται αυτή η λέξη.
Μήνες ολόκληρους φοβόντουσαν και απεύχονταν αυτή τη στιγμή, όμως πλέον από ότι φαίνεται δεν αντέχουν να συνεχίζουν την σκευωρία και τις παράνομες μεθοδεύσεις.
Έτσι την Τετάρτη ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β' Αθηνών και Πολιτικός Κρατούμενος, Γεώργιος Γερμενής θα παρουσιαστεί ενώπιον της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου και θα κατακεραυνώσει το σάπιο πολιτικό καθεστώς για τις φαιδρές και αστήρικτες κατηγορίες ενώπιον των σκευωρών.
Η παρουσία αυτή θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για μία σκευωρία που παραγγέλθηκε από σκοτεινά κέντρα εξουσίας και οδήγησε στην κατάλυση του πολιτεύματος από την Χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :