Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ MADE BY ΣΠΥΡΑΚΗ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΛΕΦΤΑ ΤΟ 2011 ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΝΙΞΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ


spiraki-akis
Το απίστευτο ψέμμα της κυρίας Σπυράκη. Για να καταλαβαίνετε πως μας παραμύθιαζαν 4 χρόνια…
Η κυρία Σπυράκη στο Star πριν από λίγο, είπε μία απίστευτη μπαρούφα, αλλά και ένα σοβαρό ψέμμα.
Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απάτη του PSI που αντί να μειώσει το χρέος το αύξησε, είπε το αμίμητο: Ο τρόπος υπολογισμού του χρέους επί του ΑΕΠ, είναι …παρωχημένος! Δεν έχει σημασία πλέον το πόσο χρωστάς (!!) Έγκριτοι επιστήμονες του εξωτερικού (…ποιοί κυρία Σπυράκη; Ένα όνομα πληζζ!) υποστηρίζουν ότι αυτό που έχει σημασία είναι το πόσα πληρώνεις για να εξυπηρετήσεις το χρέος σου
.
Εάν ακόμα έχετε τις αισθήσεις σας, δείτε τώρα το επικίνδυνο ψέμμα με το οποίο παρουσίασε το σουξέ στόρι του σκεπτικού της κυβέρνησης.
“Εάν μειώσεις το επιτόκιο κατά 0,1% και επιμηκύνεις το χρέος σε βάθος 50ετίας, όπως προσπαθούμε, ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 26 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!” !!!
Και η ερώτηση – αβάντα της Τσαπανίδου “μα αρκούν 26 δις για να σωθούμε”;

“Όχι βέβαια” συμφώνησε η Σπυράκη (!!) Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο (!!!)
Ένα απίστευτο, χονδροειδές, επικίνδυνο ψέμμα, πέρασε με τρόπο που μπορεί να πείσει την κυρά Κούλα, τηλεθεάτρια των τουρκικών σήριαλ, ουτως ώστε να ψηφίσει Σπυράκη ή Ποτάμι εάν είναι αντιστασιακιά.
Πάμε τώρα στα απλά μαθηματικά:
Δανείζεσαι 1,οοο,οοο Ευρώ. Με επιτόκιο 5,1%.
Μηνιαία δόση, 6,654 Ευρώ. Συνολικό ποσό αποπληρωμής: 1,596,960
Πάμε τώρα στην “ρηξικέλευθη” πρόταση της κυρίας Σπυράκη…
Δανειζόμαστε πάλι το ίδιο ποσό, 1,000,000 και εφαρμόζουμε το όραμα Σπυράκη. Μειώνουμε το επιτόκιο στο 5%. Και διπλασιάζουμε τον χρόνο αποπληρωμής, ήτοι 40 χρόνια. Τι προκύπτει;
Μηνιαία δόση: 4,821 Ευρώ. Όντως κυρία Σπυράκη, πέφτει το μηνιαίο κόστος εξυπηρέτησης του χρέους.
Τι πληρώνουμε συνολικά; 2,314,545 Ευρώ!
Ναι, καλά διαβάσατε…
700 χιλιάρικα παραπάνω στους δανειστές! Όχι μόνον δεν κουρεύεται λοιπόν το σύνολο του χρέους, αλλά με την μέθοδο Σπυράκη – Μέγκα – Στουρνάρα, οι δανειστές τρίβουν τα χέρια τους.
Αυτή είναι η χυδαία μεθόδευση για να υποδουλωθούν και τα εγγόνια μας. Αν μπορέσετε, εξηγείστε το στην κυρία Κούλα την γειτόνισσα, για να μην κάνει το έγκλημα και σταυρώσει ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΓΓΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :