Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΑΓΡΙΟ “ΧΩΣΙΜΟ” ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

kasidiaris-parousiasi

Δριμύτατη κριτική και επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά του κυβερνητικού “διδύμου” Σαμαρά και Βενιζέλου κατά την παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής.
x1

x2
ευρωψηφοδελτίου της Χ.Α
Παρουσιάζονται την Παρασκευή 9 Μαΐου οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου χρυσή Αυγή. Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρονται τα εξής:
Παρουσίαση υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής – Παρασκευή 9 Μαΐου, ξενοδοχείο “Royal Olympic”, 18:00
Καλούνται όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί να καλύψουν δημοσιογραφικά και να αναμεταδώσουν την σημερινή πολιτική εκδήλωση, όπως προβλέπει η εκλογική νομοθεσία. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη πολιτική εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη για την οποία θα ενημερωθείτε με σχετικό δελτίο Τύπου.
Την Παρασκευή 9 Μαΐου στο ξενοδοχείο “Royal Olympic” (Αθανασίου Διάκου 28-34, στάση Μέτρο Ακρόπολη) στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των υποψήφιων Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.
Το ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου – σε αντίθεση με το τσίρκο των μνημονιακών και συστημικών κομμάτων – απαρτίζεται από έντιμους Έλληνες, που έχουν διαπρέψει στους τομείς ενασχολήσεώς τους.
Στρατηγοί, ιατροί, καθηγητές, επιστήμονες κύρους, αλλά και Έλληνες αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές ενωμένοι συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτική μάχη της 25ης Μαΐου.
Μία μάχη στην οποία η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει και από την έκβαση της οποίας θα κριθεί εν πολλοίς και το πολιτικό μέλλον της χώρας.
Παρασκευή 9 Μαΐου, ξενοδοχείο “Royal Olympic” (Αθανασίου Διάκου 28-34, στάση Μέτρο Ακρόπολη), 18:00
Καλούνται όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί να καλύψουν δημοσιογραφικά και να αναμεταδώσουν την σημερινή πολιτική εκδήλωση, όπως προβλέπει η εκλογική νομοθεσία. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη πολιτική εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη για την οποία θα ενημερωθείτε με σχετικό δελτίο Τύπου.
Όπως προκύπτει από την με αριθμό 8059/30-4-2014 Κ.Υ.Α. , με την οποία ορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής κατά την προεκλογική περίοδο των πολιτικών κομμάτων από τους δημόσιους, ιδιωτικούς ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς για τις εκλογές της 25/5/2014, όλα τα ΜΜΕ που περιγράφονται, υποχρεούνται να παραχωρήσουν τον παρακάτω χρόνο στον Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή:
1) Μια συνέντευξη ωριαίας διάρκειας, σε εθνικό δίκτυο, του Αρχηγού κ. Ν. Μιχαλολιάκου από τη ΝΕΡΙΤ , η οποία αναμεταδίδεται απευθείας στα λοιπά μέσα.
2) Μια συνέντευξη Τύπου, ωριαίας διάρκειας, στη μεσημβρινή ζώνη του Αρχηγού του κόμματος από τη ΝΕΡΙΤ, η οποία μεταδίδεται είτε απευθείας είτε μαγνητοσκοπημένα από τα λοιπά μέσα.
3) Τέσσερις τουλάχιστον συζητήσεις, ανά κανάλι, στις οποίες θα συμμετέχει εκπρόσωπος του κόμματος Λ.Σ.- Χρυσή Αυγή.
4) Την κάλυψη από τη ΝΕΡΙΤ μίας προεκλογικής συγκέντρωσης ή πολιτικής εκδήλωσης που επιλέξει το κόμμα, καθώς και άλλη μιας παρόμοιας που λαμβάνει χώρα στη Β. Ελλάδα, οι οποίες αναμεταδίδονται είτε απευθείας είτε μαγνητοσκοπημένα από τα λοιπά μέσα.
5) Ένα δεκάλεπτο ανά εβδομάδα για την παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος.
6) Η προβολή των θέσεων του κόμματος κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων δεν πρέπει να παραβιάζει την αρχή της αναλογικής ισότητας, όπως αυτή περιγράφεται στην Απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :