Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Βίντεο: Όλγα Τρέμη: “Άλλο Χρυσή Αυγή άλλο Κασιδιάρης!”- “Χρυσή Αυγή”: “Ας πάρουν τα χάπια τους από τώρα, γιατί δυο εβδομάδες μείνανε!”

tremi-mega3

Τι γίνεται στο  Μέγκα; Φοβούνται εξελίξεις και διάψευση των δημοσκόπων και γυρολόγων που εδώ και δύο χρόνιαμαζεύουν και τους παραχωρούν στασίδια στη Μεσογείων;
Τι απίστευτη δήλωση ήταν αυτή της κυρίας Τρέμη;
Δείτε:
Η “Χρυσή Αυγή”, δεν έχασε την ευκαιρία και καταγγέλλει: ”

Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων βρίσκονται σε πανικό, βλέποντας τον επερχόμενο θρίαμβο της “Ελληνικής Αυγής” στις αυτοδιοικητικές εκλογές και της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές.
Μετά την φίμωση και την λάσπη που απέτυχαν για ακόμη μια φορά παταγωδώς, ύστατη προσπάθεια να ανακοπεί το ορμητικό Εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής είναι να υποβαθμιστεί ο επερχόμενος θρίαμβος.
Αναφορικά με την μεγάλη νίκη στον Δήμο Αθηναίων που ήδη έχει αρχίζει και την ψελλίζει ο Πρετεντέρης, στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα έγινε προσπάθεια να διαχωριστεί η διαφαινόμενη νίκη από την Χρυσή Αυγή. Η… έγκυρη δημοσιογράφος Τρέμη είπε συγκεκριμένα: “Άλλο Χρυσή Αυγή, άλλο Κασιδιάρης…”.
Ειλικρινά έχουμε μεγάλη περιέργεια να μας εξηγήσει η κα. Τρέμη τι είναι ο άλλο; Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, είναι βουλευτής Αττικής με την Χρυσή Αυγή, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, μέλος του Πολιτικού συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος με την “Ελληνική Αυγή”, το αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για την Αθήνα.
Πού είναι το άλλο; Αν ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν εκπροσωπεί την Χρυσή Αυγή στην Αθήνα, ποιον και τι εκπροσωπεί;
Αναρωτιόμαστε τι θα λένε το βράδυ της 25ης Μαΐου, όταν θα βλέπουν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στα ουράνια. “Άλλο Χρυσή Αυγή κι άλλο… Χρυσή Αυγή”.
Ας πάρουν τα χάπια τους από τώρα, γιατί δυο εβδομάδες μείνανε!”

Δεν υπάρχουν σχόλια :