Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΕΝΦΙΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ! ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΟΣΙΟ!!! (ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

enfia2

Τι και αν ο άνθρωπος έχει πεθάνει από το 2007? Ο Σαμαράς απαιτεί να συνεχίζει να πληρώνει…Αν είναι δυνατόν!
Τι άλλο θα ακούσουμε! Ούτε νεκροί δεν γλιτώνουμε από δαύτους…  Στέλνουν σε πεθαμένους ΕΝΦΙΑ χωρίς να έχουν ελέγξει το πιο απλό. Αν ο άνθρωπος ζει! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μάλλον πιο σωστά απίστευτο κι όμως ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Αυτό είναι το νεο ηλεκτρονικό αλάνθαστο σύστημα φορολόγησης των Ελλήνων πολιτών που καυχιούνται;
Διαβάστε αναλυτικά και αυτούσια την καταγγελία όπως έφτασε στα “συρτάρια” του “Μakeleio.gr”:

“Ο θειος μου εχει πεθανει απο το 2007 απο καρκινο και μολις του ηρθε να πληρωσει Ενφια 25 ευρω!!!!!!?????Αν ειναι δυνατον?????Αυτο ειναι το υποδειγματικο ηλεκτρονικο συστημα της εφοριας του Σαμαρα????Θα επρεπε να ντρεπονται ολοι επανω στην κυβερνηση…θα τους στειλω πισω το χαρτι του ενφια μαζι με την ληξιαρχικη πραξη θανατου του Θειου μου απο το 2007!!!!!!!Ντροπη τους….στελνουν και σε πεθαμενους εδω και 7 χρονια να πληρωσουν ενφια …απιστευτο και ομως αληθινο!!!!Πυργος Ηλειας.
Σας στέλνω και την  ειδοποιηση πληρωμης φορου “Εν.φ.ι.α” ποσο πληρωμης:158,30 ευρω .Ο θειος μου Α.Δ του Κωνσταντινου εχει πεθανει απο καρκινο το 2007.Αν ειναι δυνατον!!!Και του στειλανε του μακαριτη του θειου μου να πληρωσει ε.ν.φ.ι.α φορο!!!!Ντροπη σε ολους της κυβερνησης να χαιρονται το καταπληκτικο νεο ηλεκτρονικο αλανθαστο συστημα φορολογησης ελληνων πολιτων.”
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ (Ν.Θ)

Δεν υπάρχουν σχόλια :