Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ… ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

7-A
Γράφει ο Αντίοχος.
Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει…) Ευκλείδης Τσακαλώτος και «στο μεγάλο θέμα αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα προβεί ή όχι σε μονομερείς ενέργειες σε σχέση με την τρόικα και τους πιστωτές» (όπως το περιγράφει η ιστοσελίδα) η απάντηση του Τσακαλώτου ήταν η εξής:
«Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι αυτά που είπαμε για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης θα τα κάνουμε έτσι και αλλιώς! Άρα υπάρχει μια μονομέρεια σε αυτό το σκέλος. Εμείς θα καταργήσουμε το μνημόνιο, θα ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό και τις συντάξεις. Αυτά θα τα κάνουμε μονομερώς. Μετά θα διαπραγματευθούμε τη δανειακή σύμβαση».
Να το κάνουμε λιανά: λέει ο συριζαίος (π
ου είναι οικονομολόγος, άρα ξέρει τι λέει…), πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει την παλιά δανειακή σύμβαση (Μνημόνιο), αυτή που υπόγραψαν οι Σαμαροβενιζέλοι. Αλλά θα διαπραγματευθεί μετά τη… δανειακή σύμβαση. Δηλαδή, θα πάμε σ’ ένα νέο Μνημόνιο – πατέντα του ΣΥΡΙΖΑ!
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :