Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ (ΑΝΤΙ)ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!

10247233_742604202440073_3432119217070968146_n
Διαβάζοντας τους τίτλους των εφημερίδων, των ραδιοτηλεοπτικών Μέσων και των ενημερωτικών ιστοσελίδων, τον τελευταίο καιρό, διαπιστώνουμε καθημερινά να ολοκληρώνεται μια σοβαρή κοινωνική και πολιτική μετάλλαξη της κοινωνίας μας.
Η κρίση θεσμών και αξιών πλέον φτάνει στα άκρα.

Οι νέες, το ίδιο με τις προηγούμενες, θορυβώδεις, πληκτικές και ανιαρές παραστάσεις και κοκορομαχίες του τσίρκου της κατοχικής Βουλής, γύρω από την ψήφο εμπιστοσύνης δεν προσβάλλει απλώς βάναυσα τη νοημοσύνη μας, αλλά ανανεώνει και τη νομιμοποίηση της κατοχικής Βουλής.

Γιατί τα πράγματα έξω από το τσίρκο της Βουλής γίνονται χειρότερα για εμάς.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων -λ.χ. της Δευτέρας (6/10/2014)- επιβεβαιώνουντην φτώχεια και την κατάθλιψή μας.
 
«Έρχεται το άγριο περιουσιολόγιο και νέα επιδρομή στα «κρυφά» εισοδήματα», προειδοποιεί η «Δημοκρατία» και περιγράφει ποιους θα χτυπήσει το νέο μνημονιακό μέτρο. Τα «ΝΕΑ» διαφημίζουν ότι τελικά βρήκαν «Ποιοι γλιτώνουν το κούρεμα στη σύνταξη». «Ποιοι βγαίνουν στη σύνταξη πριν τα 60» και «πώς θα εκμεταλλευτείτε ευνοϊκούς όρους», υπόσχεται ο «Ελεύθερος Τύπος. «Ποιοι κλέβουν το ρεύμα απ΄τη ΔΕΗ» και πώς 1.000.000 πολίτες έχουν επιτύχει διακανονισμούς για να μην τους κόψουν το ηλεκτρικό, μας εξηγεί το «Εθνος» και όλα μαζί τα ΜΜΕ αυτόν το καιρό μας εξηγούν ποιοι μπορούν να τακτοποιήσουν οφειλές στην Εφορία, στα Ασφαλιστικά Ταμεία κ.λπ. και ποιοι θα μπορούν να ρυθμίσουν τα «κόκκινα δάνειά» τους στις τράπεζες, να προλάβουν κατασχέσεις, φυλακές και… εξορίες -αλλά και να πάρου μέσω δικαστικής οδού κανένα ευρώ από όσα τους έκλεψαν τα δεξιά κι αριστερά αφεντικά τους που βάρεσαν κανόνια στην αγορά και τα πιο πολλά φυγάδευσαν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό. 
Οι κοροϊδίες από εδράνων Βουλής για τη δήθεν διάσωση νοικοκυριών και πολιτών από την απόλυτη ένδεια (το κόψιμο της ΔΕΗ, του νερού, τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας, την κατάσχεση των καταθέσεων ή του εισοδήματος -αν υπάρχουν βεβαίως- την αποφυγή της προσωποκράτησης, την περικοπή της υγειονομικής φροντίδας και των φαρμάκων, τον υποσιτισμό κ.ο.κ), υποχρεώνει τεράστιες μερίδες της λαβωμένης κοινωνίας να ψάχνουν δικαιολογητικά, αποδεικτικά και πιστοποιητικά από δεκάδες υπηρεσίες και «φορείς», να συλλέγουν χαρτιά γιατρών και παπάδων, στέλνει την κοινωνία απ’ ευθείας στις ουρές διακανονισμού της Εφορίας, του ΟΑΕΕ, του ΙΚΑ, της τράπεζας, ενώ κρύβει ένα έγκλημα που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο!
Κατά 16,1 δις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ το χρέος για το 2015, από ότι το 2009!

Δεν υπάρχουν σχόλια :