Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ο «ΜΑΚΑΡΟΣ», ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΚΟΥΚΛΕΣ» ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ

boridis54039980
Γράφει ο Αντίοχος.
Έφυγε, λοιπόν, για το Μιλάνο (για τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. για την ανεργία των νέων)  ο πανικόβλητος πρωθυπουργίσκος των Γερμανών (και λοιπών τοκογλυφικών δυνάμεων) κι άφησε στο πόδι του τον… Μάκη Βορίδη, να εισηγηθεί αντ’ αυτού στη βουλή την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Κανονικά, εφόσον το πανικόβλητο ανδρείκελο ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης, όφειλε να είναι παρών!
Εφόσον, όμως, την κοπάνησε, το ρόλο του αντ’ αυτού θα έπρεπε να αναλάβει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος ή ο πρώτος τη τάξει υπουργός που είναι ο Αβραμόπουλος.
Η επιλογή Βορίδη, είναι για πολλούς «δαχτυλίδι διαδοχής» του τελειωμένου. Και βέβαια, ο «Μάκαρος» (όπως τον αποκαλούσαν κάποτε αυτοί που δεν ήξεραν περί τίνος πρόκειται…) είναι ο πιο ιδανικός διάδοχος του κατοχικού ανδρεικέλου Αντωνάκη, για λόγους –καθαρά μη πολιτικούς- που δεν μπορούν να αναφερθούν σ’ αυτή τη σύντομη ανάρτηση… Πάρτι θα κάνουν οι «κούκλες» της διεθνούς τοκογλυφίας με τον «Μάκαρο» αρχηγό της νουδούλας!
Από την άλλη, ο Βορίδης ορίστηκε «αντ’ αυτού», με την κρυφή ελπίδα πως θα φέρει στο «μαντρί» ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Κούνια που τους κούναγε!
(ΥΓ): Τελειώνω με τη διατυπωθείσα προ ολίγων μηνών άποψη (διαμορφωθείσα προφανώς από τις μετρήσεις του) του γνωστού εκλογολόγου Ηλία Νικολακόπουλου, για το κατά πόσο το βοριδομπουμπουκαριό μπορεί να μαντρώσει ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής:

«Είναι χαρακτηριστικό ότι όλη την υποστήριξη των χειρισμών την ανέλαβαν ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, δηλαδή αυτοί που θεωρείται ότι μπορούν να συνομιλήσουν με το εκλογικό σώμα ή το δυνητικό εκλογικό σώμα της ΧΑ. Κατά τη γνώμη μου αυτό δεν ισχύει. Οι άνθρωποι που προσανατολίζονται προς τη ΧΑ δεν ακούν πλέον ούτε τον Άδωνι ούτε τον Βορίδη ούτε τον Καρατζαφέρη. Οι χειρισμοί που γίνονται με στόχο να επαναπατρίσουν ψηφοφόρους από τη ΧΑ, καθόλου δεν αποδίδουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :