Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

72 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ;

ethnos-stathopoulos2

Λιγότερο από 24 ώρες μετά το περίεργο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο πρώην υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της “Χρυσής Αυγής”, Λεωνίδας Σταθόπουλος, μία καταχώρηση στο site της Χ.Α αλλά και η απάντηση που είχε δώσει σε φερόμενη φωτογράφιση του και υποτιθέμενο “κάρφωμα” από πρώην “συναγωνιστές” του, πυκνώνουν το μυστήριο που υπάρχει γύρω από το χαμό του. Το εξαιρετικό ύποπτο της υπόθεσης είναι ότι ΚΑΙ σε αυτή την περίεργη και θλιβερή ιστορία που θυμίζει κινηματογραφική ταινία, “πρωταγωνιστεί” εφημερίδα της εκδοτικής διαπλοκής: Το “Έθνος”, που έχει αναλάβει “εργολαβία” να εξιχνιάσει όλα τα “μυστήρια” γύρω από την “εγκληματική δράση” της ακροδεξιάς οργάνωσης. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ οφείλει να δώσει βάθος στην υπόθεση. Λίγες ώρες μετά την εισαγγελική πρόταση Ντογιάκου, πρώην κορυφαίο στέλεχος που γνώριζε πολλά για τα κομματικά ζητήματα, σκοτώνεται σε τροχαίο.

ethnos-stathopoulos
Παραθέτουμε το χρονικό κάποιων φαινομενικών συμπτώσεων:
“Η παραίτηση μου ήταν επιλογή συνειδήσεως, γιατί θεωρώ ότι η περεταίρω παραμονή μου θα λειτουργούσε ως έγκριση ή συγκάλυψη των φαινομένων παλαιοκομματισμού, που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό. Σχετικά με το άρθρο της ΧΑ, «Όταν ο Μπόμπολας αγάπησε τους πρώην»,  δεν αναγνωρίζω πουθενά τον εαυτό του σε αυτό, γιατί δεν είμαι ούτε απολυμένος, ούτε διεγραμμένος, ούτε κατά φαντασίαν μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου”, φέρεται να είχε απαντήσει ο εκλιπών σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό antenna-star 105.8
“…Επίσης δεν είναι ανύπαρκτος στην πολιτική δράση του Κινήματος, ούτε έτυχε να συμπεριληφθεί τρεις φορές στα ψηφοδέλτιο της ΧΑ, δεν συκοφάντησε και δεν είπε ψέματα για κανέναν συναγωνιστή του, όπως αναφέρει το άρθρο, και φυσικά δεν «μίλησε» στο Έθνος του Μπόμπολα για δέκα λεπτά δημοσιότητας. «Αν ήθελα δημοσιότητα δεν θα έδιωχνα τον Άλφα που ήθελε να με εμφανίσει στο δελτίο ειδήσεων», είπε χαρακτηριστικά. Το θέμα δεν είναι, είπε, το πού βγαίνει κάνεις, αλλά το τί λέει εκεί που βγαίνει…”.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του, γιατί αυτή αφορά το Κίνημα και κανέναν άλλον, όπως με έμφαση είχε επισημάνει τότε ο Σταθόπουλος.
stathopoulos4
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΝ “ΚΑΡΦΩΝΕ”
Στις 29 Σεπτεμβρίου, το site της Χ.Α είχε αναρτήσει δημοσίευμα για το οποίο κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι “κάρφωνε” τον τότε αποχωρήσαντα.
Διαβάστε το για να αντιληφθείτε, εαν αναφερόταν στον ίδιο:
“…Μιλάμε για μία ιστορία έρωτα και πάθους με παρελθόν πολλών ετών. Το Έθνος, το Mega και όλα τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» έχουν μεγάλη αδυναμία στους… «πρώην» και δεν το κρύβουν. Όταν μιλάμε για «πρώην» εννοούμε όσους δηλώνουν πρώην Χρυσαυγίτες, δηλαδή τους διαγραμμένους, τους απολυμένους και τα κατά φαντασίαν μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου.
Άτομα παντελώς ανύπαρκτα στην πολιτική μας δράση που πάτησαν μία φορά το πόδι τους στα γραφεία μας για να ζητιανέψουν λεφτά, όπως ο ψευδομάρτυρας «Α», που τον υιοθέτησε ο Alpha του Κοντομηνά (καρφώθηκε όμως κατά λάθος από τον επίορκο εισαγγελέα Βουρλιώτη). Μέχρι την νέα σοδειά «πρώην χρυσαυγιτών» που προβάλλουν πρωί-μεσημέρι-βράδυ τα κανάλια της διαπλοκής ως μεσσίες. Πράγματι τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι μεσσίες για το Σύστημα. Έτυχε κάποια στιγμή να συμμετέχουν ως υποψήφιοι σε κάποιο ψηφοδέλτιό μας και εξαγόρασαν τον… «τίτλο του υποψηφίου» για να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας στα παρακμιακά τσοντοκάναλα και δύο αράδες στις καθεστωτικές φυλλάδες.
Φυσικά ένας πραγματικός Χρυσαυγίτης δεν θα έλεγε ποτέ ψέμματα και δεν θα συκοφαντούσε ανθρώπους που διώκονται άδικα και βρίσκονται παράνομα στην φυλακή, ακόμα και αν επρόκειτο για πολιτικούς του αντιπάλους. Οι 2-3 θλιβεροί τύποι που το τελευταίο διάστημα έγιναν πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής αγαπήθηκαν ακόμα και από τον προδότη Σαμαρά, που σε πρόσφατη συνέντευξή του σχεδόν πανηγύριζε για τα καμώματά τους.
Δυστυχώς για τον Σαμαρά, τον Μπόμπολα και τα αγαπημένα παιδιά τους, τα ψέμματα και οι συκοφαντίες των «πρώην» δεν αγγίζουν τους έντιμους Έλληνες που στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Οι υβριστές μας έγιναν διάσημοι ως τσιράκια της χούντας των νταβατζήδων που καταληστεύει την χώρα.
Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη και λάμπει σαν διαμάντι παρά τους τόνους της λάσπης τους”.
Το επίσης περίεγο είναι ότι το “ΕΘΝΟΣ” είχε προκάμει να τον στοχοποιήσει ως περίπου “συνωμότη”.
Εδώ: http://tablet.ethnos.gr/article.asp?catid=24133&subid=2&pubid=64070549
Και σε αυτή την υπόθεση, “πρωταγωνιστεί” το Έθνος και ο κύριος Γιώργος. Σύμπτωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια :