Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘA ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ… ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

i-kakopoiisi-ton-neon-670x400

Τι θα λέγατε, αν ο 15χρονος γιός σας ερχόταν μια μέρα από το σχολείο στο σπίτι και σας ανέφερε για μια συνομήλικη συμμαθήτριά του, η οποία δεν θέλει πλέον να είναι κορίτσι, διότι αποφάσισε από εδώ και στο εξής ότι θέλει να είναι αγόρι ; Οι περισσότεροι από εμάς θα κοροϊδεύαμε το έφηβο κορίτσι, ή θα κουνούσαμε αποδοκιμαστικά το κεφάλι μας. Τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά θα είναι αλλιώς!
Στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλλου με μια αίτηση!
Το δρόμο για την Ολομέλεια της Βουλής παίρνει το νομοσχέδιο για τη διόρθωση της ταυτότητας φύλου που «πέρασε» από την αρμόδια επιτροπή με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού.
Ερωτηματικό παραμένει η στάση του Κώστα Κατσίκη που εμμένει στις διαφωνίες του και θέτει όρους για την στήριξη των επίμαχων άρθρων.
Ενστάσεις για τον περιορισμό μεταξύ έγγαμου βίου και αλλαγής ταυτότητας φύλου, διατύπωσε πάντως, και το Ποτάμι. Το νομοσχέδιο καταψηφίστηκε από ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή, ενώ επιφυλάξεις εξέφρασαν ΝΔ και Ένωση Κεντρώων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κοντονής, ανακοίνωσε πως θα καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα τη νομοτεχνική βελτίωση προκειμένου να ξεκινά από τα 15 χρόνια το όριο ηλικίας για την διόρθωση φύλου, με τις προϋποθέσεις της προσωπικής βούλησης, της σύμφωνης γνώμης των γονέων αλλά και με επιστημονική γνωμοδότηση πιθανότατα από το Παίδων και από ανθρώπους που ήδη εμπλέκονται στην παρακολούθηση. Απέρριψε ωστόσο, το αίτημα που διατυπώθηκε από πολλούς φορείς να γίνει διόρθωση φύλου και σε έγγαμους, ή να γίνεται η φυλο-μετάβαση με απλή δήλωση, γιατί όπως είπε δεν διασφαλίζει την διαδικασία.
Το νομοσχέδιο του Σύριζα για την αλλαγή φύλου έχει στόχο την διάλυση της ψυχοσύνθεσης των παιδιών μας στα σχολεία
Το πρώτο προοδευτικά κακοποιημένο παιδί στην Αυστραλία που είναι και το …καναρίνι στο χρυσωρυχείο για το τι μας περιμένει στα επόμενα 2 χρόνια του προγράμματος «σώμα και ταυτότητα» στα Ελληνικά σχολεία. Δεν έιναι όμως μόνο η μακρινή Αυστραλία που έχει υιοθετήσει τα προγράμματα στο σχολείο περί αποδοχής τρανσέξουαλ και …σύγχισης φύλλων!
Σε ένα δημόσιο σχολείο της Γερμανίας, νότια του Αμβούργου, εντάσσεται στο νέο σχολικό πρόγραμμα , όπου δεν αναγνωρίζεται στους μικρούς μαθητές το φυσιολογικό τους φύλο αλλά θα πρέπει να μαθαίνουν να συμπεριφέρονται αμφισεξουαλικά. Αυτός είναι ο περίφημος νέος «εκπαιδευτικός πολιτισμός» της γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα, οι άντρες πρέπει να αφήνουν στην άκρη τα αντρικά χαρακτηριστικά και τους αρσενικούς «περιορισμούς» τους και να αυξάνουν τις… μέχρι τώρα γυναικείες «δεξιότητές τους». Έτσι δημιουργούνται όπως αναφέρεται, οι προϋποθέτει για μια βασική μαζικοκοινωνική αλλαγή. Ο άνθρωπος του εκσυγχρονιστικού ανάμεικτου φύλου, πρέπει επομένως να ενώσει μέσα του όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία ως τώρα είναι χωρισμένα σε άντρας και γυναίκα. Διδάσκεται πως το βιολογικό «κυρίαρχο» και αναχρονιστικό μας φύλο οφείλει να αντικατασταθεί μέσω ενός… νέου «κοινωνικού και ψυχολογικού φύλου». Οι διαφορές ανάμεσα στον άντρα και στη γυναίκα δεν θα παίζουν πλέον κανένα ρόλο ακόμα και στην εκπαίδευση των παιδιών.
Με λίγα λόγια όπως θα διδάσκονται πλέον στα προοδευτικά σχολεία της Γερμανίας και όχι μόνο, τα διαφορετικά μας φύλα θα πρέπει να γίνουν «ίδια». Τέρμα λοιπόν με τις αξίες, τις παραδόσεις, τους πολιτισμούς και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που πρόβαλλαν την διαφορετικότητα μεταξύ αρσενικού κα θηλυκού και όλα αυτά για ένα «ουδετερόφυλο» άτομο.
Τέρμα δηλαδή με λίγα λόγια στην ίδια την φύση μας, αυτή που μας την δώρισε ο Παντοδύναμος και δημιουργούμε μια δική μας, διεστραμμένη τρανσέξουαλ φύση, χάριν της μεγάλης προόδου της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Αλλαγή φύλου σε πέντε λεπτά
Με τις προωθούμενες διατάξεις ορίζεται ότι το πρόσωπο έχει δικαίωμα στην αναγνώριση της ταυτότητας φύλου του ως στοιχείου της προσωπικότητάς του.
Προβλέπεται ότι «ως ταυτότητα φύλου νοείται ο εσωτερικός και προσωπικός τρόπος με τον οποίο το ίδιο το πρόσωπο βιώνει το φύλο του, ανεξάρτητα από το φύλο που καταχωρίστηκε κατά τη γέννησή του με βάση τα βιολογικά του χαρακτηριστικά, περιλαμβάνει δε την προσωπική αίσθηση του σώματος, καθώς και την κοινωνική και εξωτερική έκφραση του φύλου του φύλου, τα οποία αντιστοιχούν στην βούληση του προσώπου».
Σύμφωνα με τις συνοδευτικές εκθέσεις, «ορίζεται ότι σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ ταυτότητας φύλου και καταχωρισμένου φύλου, το πρόσωπο μπορεί να ζητήσει την διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου του ώστε αυτό να αντιστοιχεί στην βούληση, την προσωπική αίσθηση του σώματος και την εξωτερική του εικόνα. Καθορίζονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για τη διόρθωση καταχωρισμένου φύλου, η οποία γίνεται με δικαστική απόφαση και δεν απαιτείται οποιαδήποτε προηγούμενη ιατρική αγωγή ή επέμβαση» ενώ επισημαίνεται ότι επιτρέπεται η αλλαγή μία μόνο φορά της νέας ληξιαρχικής πράξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :