Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ»

Γράφει ο Αντίοχος
Μόλις προχθές δημοσιεύθηκε η πρώτη δημοσκόπηση μετά από την αναγκαστική παύση της θερινής περιόδου (της εταίρας Alco για λογαριασμό του newsit.gr), στην οποία η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται… στάσιμη, στο 7%.
Πόσο… στάσιμα όμως είναι στην πραγματικότητα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής;
Ένα… μελαγχολικό και… παραπονιάρικο άρθρο στην φυλλάδα των Ιών, υπό τον τίτλο «Η Χ.Α. σαν παλιά επίκαιρα», έγραψε η Λίνα Παπαδάκη, διευθύντρια του γραφείου τύπου του Ποταμιού, με αφορμή την επανέναρξη της δίκης – φιάσκο της Χρυσής Αυγής. Στο οποίο άρθρο, το κορυφαίο στέλεχος του Ποταμιού, που ως εκ της θέσεώς της είναι εις θέσιν να γνωρίζει τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων, από τις «κρυφές» δημοσκοπήσεις, διαψεύδει πανηγυρικά τα δήθεν ευρήματα των κατά παραγγελίαν δημοσκοπήσεων, υποστηρίζοντας ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν «σκαρφαλώσει», αλλά χωρίς να διευκρινίζει αν έχουν φτάσει ή ξεπεράσει το διψήφιο ποσοστό (10%) –παρακαλείται να το κάνει στο επόμενο άρθρο της, γιατί «καιγόμαστε» από περιέργεια. Ιδού:
«Πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια από τη νύχτα του μαχαιρώματος και η δίκη βρίσκεται ακόμα στα μισά. Ο δολοφόνος είναι ελεύθερος, οι χρυσαυγίτες βαθμοφόροι ασχημονούν στη Βουλή, οι νεοναζί είδαν πάλι τα ποσοστά τους να σκαρφαλώνουν»
.
Εν συνεχεία δε, αφού κάνει τα… παράπονά της προς τον λαό που πυκνώνει τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, προσδιορίζει –εμμέσως πλην σαφώς- και την προέλευση των νέων ψηφοφόρων του Κινήματος που κάνουν τα ποσοστά του να «σκαρφαλώνουν»:
«Τόσο αίμα, τόση ομολογημένη βία, τόσες εικόνες μιλιταριστικής βαρβαρότητας, και εμείς τους αφήσαμε να επιστρέψουν στη φρικτή τους κανονικότητα…
Και το κυριότερο, ο λαός. Δεν ενοχλούμαστε από το αίμα στα χέρια τους;
Είναι μια ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης, των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που έχει υποτιμηθεί. Τα χρόνια που τόκιζαν στη δυστυχία του κόσμου και έσπερναν μίσος, κάποιοι πολίτες διαπαιδαγωγούνταν. Έμαθαν στην τοξική άρνηση, στην αντισυστημική οργή, στη νομιμοποιημένη μισαλλοδοξία. Και τώρα οι γεννήτορες τούς εγκατέλειψαν για να γίνουν εκείνοι το χειρότερο σύστημα των Μνημονίων.
Πόσα κόμματα μένουν πια για να υποδεχθούν τους ψηφοφόρους που επιλέγουν με δηλητηριασμένο θυμικό; Ελάχιστα, και σίγουρα ανάμεσά τους η Χρυσή Αυγή…».
Άρα, πρώην ψηφοφόροι των συριζοψεκασμένων κάνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να «σκαρφαλώνουν». Γι’ αυτό έχουν λυσσάξει οι κάργιες της συγκυβέρνησης και το παρακράτος τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :