Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΗΜΕΝΗ Η «ΚΟΝΤΡΑ» ELDORADO – ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ!

Γράφει ο Αντίοχος
Η πληροφορία υπήρξε εξ’ αρχής από τις «κακές γλώσσες», κι έλεγε πως η «μεγάλη κόντρα» της «EldoradoGold» με την συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων, ήταν… στημένη, και με την νουδούλα στο κόλπο!
Η σιγή ασυρμάτου (απ’ όλες τις πλευρές!) μετά την «καταιγίδα» των δηλώσεων, των απειλών, των καταγγελιών και των καταρών (από τον φαιδρό Καρανίκα…), επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές!
Γιατί το’ στησαν; Διότι κέρδισαν όλοι! Και η εταιρεία, που πήρε ήδη δύο άδειες από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και περιμένει τώρα τις υπόλοιπες, ενώ  «στρίμωξε» και τους εργαζομένους, να ευχαριστούν που έχουν βρει μια δουλειά και να μη γυρεύουν περισσότερα (δηλαδή, τα δικαιώματά τους!), διότι «δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει». Και την συγκυβέρνηση των αθλίων, που ικανοποίησαν –χωρίς αντίκρισμα!- όλους αυτούς που είχαν ξεσηκώσει τα τελευταία χρόνια, διατηρώντας τους ως εκλογική πελατεία. Και την νουδούλα, η οποία επίσης διατήρησε την εκλογική πελατεία των εργαζομένων στην εταιρεία, ως μια λύση «σιγουριάς» για το μέλλον τους!
Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος…

Δεν υπάρχουν σχόλια :