Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Υμνητής του ΠΑΣΟΚ ο Αλέξης Τσίπρας - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Χρυσή Αυγή: Εθνική Αντίσταση ενάντια στην ξενοκρατία
Το σχέδιο των “νταβατζήδων”, τόσο των εγχώριων όσο και των διεθνών, είναι να δημιουργήσουν έναν τρίτο πόλο πολιτικό ούτως ώστε η όποια κυβέρνηση στο μέλλον να εξαρτάται και να ελέγχεται από αυτόν. Το σχέδιό τους είναι ξεκάθαρο και θέλουν με απλά λόγια να ενδυναμώσουν με κάθε τρόπο το ΠΑΣΟΚ, ούτως ώστε να ελέγχουν τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.
Και ενώ ήδη οι υποψήφιοι για το νέο κόμμα της κεντροαριστεράς ανέρχονται σε δέκα, επίθεση φιλίας προς τους πάλαι ποτέ πολλούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με άρθρο του ίδιου του πρωθυπουργού σε Κυριακάτικη εφημερίδα. Και τι δεν είπε στο άρθρο αυτό… Ύμνους για την διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και λόγια επαινετικά για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Για το γεγονός αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό η Ν.Δ. δεν πήρε ξεκάθαρη θέση και δεν πρόβαλε το θέμα. Είχα όμως την ευκαιρία να μιλήσω γι’ αυτό μέσα στο κοινοβούλιο. Φυσικά την ομιλία μου δεν έδειξε κανένας από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, ούτε έγραψε λέξη καμία από τις εφημερίδες. Σας παραθέτω αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα:
Η δήλωση Γκάμπριελ και η σημασία της
“Είχαμε, επίσης, ένα άλλο σημαντικό γεγονός, το οποίο, επίσης, πέρασε στα ψιλά, τη δήλωση Γκάμπριελ στο Γερμανικό Κοινοβούλιο, όπου είπε ότι ο Σόιμπλε επέμεινε μέχρι τα τέλη του 2016 να γίνει το GREXIT και ότι ευτυχώς που η Μέρκελ μας έσωσε, γιατί αλλιώς –προσέξτε- δεν θα καταστρεφόταν –λέει- η Ελλάδα, θα καταστρεφόταν η Ευρώπη. Είναι πρόβλημα για την Ευρώπη το να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Και αυτό δεν το εκμεταλλεύεστε και υποτάσσεστε πλήρως. Λέτε ψέματα συνεχώς στον ελληνικό λαό, νομίζοντας ότι όλοι είναι αφελείς.
Θα ήθελα, όμως, να σταθώ τελειώνοντας και σε ένα άρθρο, το οποίο έγραψε ο Πρωθυπουργός, σε μια κυριακάτικη εφημερίδα, το οποίο ήταν το κύριο θέμα της εφημερίδας και είχε τίτλο: «Ήταν ο Ανδρέας ψεύτης;». Τρείς σελίδες είναι το άρθρο του Πρωθυπουργού. Το διάβασα προσεκτικά. Δεν λέει πουθενά ότι ήταν ο Ανδρέας ψεύτης.

Είστε το νέο ΠΑΣΟΚ και το παραδέχεστε και, μάλιστα, σχετικά με τις κατηγορίες περί λαϊκισμού λέτε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ -λέει χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός- κατηγορείται σήμερα στο κόμμα που έχει πιάσει ξανά το νήμα αυτών των στόχων, του ΠΑΣΟΚ, τότε η κατηγορία γίνεται δεκτή. Ακόμη, στο ίδιο άρθρο μιλάει για τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, και λέει, επίσης, ότι εκατομμύρια καταπιεσμένοι επί δεκαετίες ομογενείς, είχαν με το ΠΑΣΟΚ τη δυνατότητα να πάρουν εκδίκηση τα όνειρά τους.
Πoια ήταν η εκδίκηση στα όνειρά τους; Να πάρουν μία θέση στο δημόσιο; Να δημιουργηθεί αυτό το πελατειακό κράτος που χρεωκόπησε τη χώρα; Και ετοιμάζεστε και για νέους διορισμούς…”
“Προς ΣΥΡΙΖΑ: Είστε το νέο ΠΑΣΟΚ…”
“ … Όμως, διαχωρίζει τη θέση του ο Πρωθυπουργός στο άρθρο του από τους επίγονους του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στην Κυβέρνηση Σημίτη, λέγοντας ότι αυτός τιμά το παλαιό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι οκτώ οι υποψήφιοι μέχρι σήμερα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ίσως θα έπρεπε να προστεθεί και ένας ένατος. Το όνομά του: Αλέξης Τσίπρας!
Είστε το νέο ΠΑΣΟΚ, είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε, και με τη βούλα πλέον και με ομολογία του ίδιου του Πρωθυπουργού σας! Όμως, υπάρχει και κάτι χειρότερο που χρεώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μία θλιβερή μειοψηφία πλέον στον ελληνικό λαό και εάν είχε πολιτική εντιμότητα θα έπρεπε να παραιτηθεί, γιατί δεν εκφράζει τη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Το χειρότερο που κάνατε, λοιπόν, δεν είναι ότι δεν σκίσατε τα μνημόνια, αλλά ότι πείσατε τον λαό με αυτή την σκληρή, την αντιλαϊκή σας πολιτική να αποδεχτεί και να προσκυνήσει αυτή την πολιτική των μνημονίων.
Απέναντι σε όλους αυτούς, οι οποίοι σήμερα παθητικά έχουν αποδεχθεί με ραγιαδισμό αυτή την αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική, η Χρυσή Αυγή κηρύσσει τον λόγο του αγώνα, χαράσσει στον λόγο του αγώνα και καλεί τον ελληνικό λαό να αντισταθεί για μία νέα Ελλάδα, χωρίς μνημόνια, χωρίς ξενοκρατία!”
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :