Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«ΘΑΒΟΥΝ» ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%!kalpes
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ! ΜΟΥΦΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ !
Το τι παραμύθια τσαμπουνάνε οι δημοσκοπικές εταιρίες δεν λέγεται. Βγάζουν τη ΝΔ πρώτο κόμμα ή το πολύ-πολύ ισοπαλία με το ΣΥΡΙΖΑ!!! Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου! Αυτά δεν γινόντουσαν ούτε στις μέρες που δεν υπήρχε κρίση! Από την ημέρα που βγήκε ο Σαμαράς, η χώρα βυθίστηκε περισσότερο στο χάος, η ανεργία αυξάνεται με αλματώδη ρυθμό, η αγορά έχει κυριολεκτικά βουλιάξει και το κυριότερο, ο Σαμαράς αποδεδειγμένα εξαπάτησε τον λαό και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό.
Είναι ο άνθρωπος που από το«θα επαναδιαπραγματευτούμε το Μνημόνιο» και θα «προστατέψουμε το εισόδημα των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων» (γι' αυτά ψηφίστηκε), έφτασε στο σημείο να γδάρει τον λαό με πρωτοφανή μέτρα ύψους 13,5 δις ευρώ! Με μία απλή δικαιολογία «ουδείς αναμάρτητος» και πρόσφατα με το «θα κάτσουμε στα τέσσερα», ο Σαμαράς απέδειξε το πόσο -στεγνά- εξαπάτησε τον λαό! Και όμως, οι δημοσκοπήσεις... επιβραβεύουν την απάτη Σαμαρά βγάζοντάς τον όλες, με αυξημένα ποσοστά σε σχέση με αυτά που είχε πριν από τις εκλογές!
Όσο για το ερώτημα «ποιος είναι καταλληλότερος Πρωθυπουργός», ο Σαμαράς κυριολεκτικά σαρώνει!! Εάν προσπαθήσει κανείς να αναλύσει αυτές τις δημοσκοπήσεις, σε δύο συμπεράσματα καταλήγει: α) Ή σχιζοφρενής είναι ο λαός ή β) οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες και εντάσσονται στο γενικότερο κλίμα χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Με λίγα λόγια, οι δημοσκοπικές εταιρείες καταγράφουν στοιχεία που υπηρετούν την πολιτική των δανειστών και του Σαμαρά. Εάν το συνδυάσει κανείς με τις πρόσφατες υποδείξεις των δανειστών ότι «εάν ψηφίσετε αντιμνημονιακό κόμμα, τέρμα οι δόσεις και επιστρέφετε στη δραχμή», μπορεί να γίνει κατανοητό σε ποιες γραμμές κινούνται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων!
ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα «Παρασκήνιο» αποκάλυψε ότι υπάρχει κρυφή δημοσκόπηση η οποία φέρνει τη Χρυσή Αυγή στο 15% και έχει κάνει άνω-κάτω το Μέγαρο Μαξίμου! Μήπως όμως στα... χέρια του Μαξίμου υπάρχει και η παρακάτω δημοσκόπηση η οποία προκαλεί ...σεισμό στην Κυβέρνηση; Ρωτάμε! Όπως επίσης, μπορούν να μας πουν ποια εταιρεία την έκανε; Απάντηση δεν περιμένουμε, για τον εξής απλό λόγο: Φαντάζεστε να βγει εταιρεία δημοσκοπήσεων που να εμφανίζει τη Χρυσή Αυγή με ποσοστά 24%;;; Την άλλη μέρα την «θάψανε». Δεν θα ξαναπάρει δουλειά από το σύστημα και θα αναγκαστεί να βάλει λουκέτο! Απλά πράγματα.
Εμείς όμως επιμένουμε να ρωτάμε, εάν είναι υπαρκτή η παρακάτω δημοσκόπηση (εμείς λέμε ότι είναι υπαρκτή). Δείτε και σκεφτείτε, μήπως τελικά αυτή η κρυφή δημοσκόπηση είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και όχι αυτές που θέλοει να παρουσιάζει το πολιτικό σύστημα.
ΣΥΡΙΖΑ 27,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 24,8%
ΝΔ 17,3%
ΠΑΣΟΚ 3,8%
ΑΝ.ΕΛ. 5%
ΔΗΜΑΡ 3,9%
ΚΚΕ 3,6%
Τα ποσοστά που απομένουν μέχρι το 100%, δηλαδή 31,3 % είναι, όλα μαζί (δεν ξέρω, δεν απαντώ, αναποφάσιστοι, άλλα κόμματα, κανένα κόμμα, άκυρα κ.λ.π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια :