Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ο «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ» BODYGUARD!



VORIDHS-GEORGIADHS
Απειλές για τη… ζωή της, υποστήριξε με ανακοίνωσή της (!) πως δέχεται η λαλίστατη (μέχρι απελπισίας…) βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κόρη του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του Παναθηναϊκού Ν. Κωνσταντόπουλου, στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης για τη λίστα Λαγκάρντ. Αφορμή για την ανακοίνωση (!) στάθηκε παραπολιτικό δημοσίευμα που ανέφερε πως οι υπόλοιποι βουλευτές προβλέπουν πως αν είναι να μιλάει ακατάπαυστα η Κωνσταντοπούλου, στο τέλος δε θα το γλυτώσει το… ξύλο.
Ωστόσο, ευτυχώς που στην Επιτροπή υπάρχει κι ένας Άνδρας (με άλφα κεφαλαίο), τι άνδρας, αυτός είναι άντρακλας, που ανέλαβε δημοσίως την προστασία της Κωνσταντοπούλου και μάλιστα με το… κορμί του (εννοούμε την κορμάρα του…): «Ως προς το δελτίο Τύπου της κ. Κωνσταντοπούλου για τις απειλές που δέχεται και προσπαθούν να την φοβίσουν για να μην κάνει την δουλειά της θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής. Πρώτον ουδέποτε ούτε εντός επιτροπής, ούτε εκτός, οιοσδήποτε βουλευτής εξέφρασε απειλές περί σωματικής βίας προς την κ. Κωνσταντοπούλου, όπως μπορούν να διαβεβαιώσουν και τα πρακτικά. Δεύτερον αν η κ. Κωνσταντοπούλου φοβάται και γι’ αυτό δεν θέλει να κάνει την δουλειά της, δεσμεύομαι προσωπικά με το κορμί μου να την προστατεύσω».
Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε τον… άντρακλα: είναι ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, ο ξακουστός «μπουμπούκος»! Υποκλιθείτε παρακαλώ στη δύναμη, στη σβελτάδα, στον ιπποτισμό και στην ατελείωτη κορμάρα του!
(ΥΓ): Ίσα το κορμί!

Δεν υπάρχουν σχόλια :