Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ – “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ” ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ …ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ…

Την ώρα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μετά την άνανδρη και εν ψυχρώ δολοφονία των δύο μελών της, Γιώργου και Μάνου, και τον τραυματισμό ενός ακόμη, του Αλέξανδρου, έξω από τα πολιτικά γραφεία του Κινήματος συνιστά “ΗΡΕΜΙΑ – ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” κάποιοι εξακολουθούν να πυροδοτούν το μίσος.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία, έγινε απόψε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αίτημα το κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε από την “Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή”, με τη συμμετοχή εκπροσώπων σωματείων, φορέων και πολιτών. (Σωματεία, φορείς, συλλογικότητες και πολίτες… Πσσσσσσσ! Λογικά μιλάμε για χιλιάδες λαού… 63 όλους και όλους μετρήσαμε…). 
Οι “διαδηλωτές” συγκεντρώθηκαν στην οδό Εγνατία, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους και στη συνέχεια κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Δημοκρατίας, επιχειρώντας να φτάσουν μέχρι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην περιοχή δικαστηρίων κάτι που δεν κατάφεραν και έτσι οι διαδηλωτές διαλύθηκαν, ΕΥΤΥΧΩΣ χωρίς να γίνουν επεισόδια.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η “Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή” “οι συλλήψεις ορισμένων ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν θα πρέπει να εφησυχάζουν τους πολίτες, ενώ ζητά να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, τα οποία χαρακτηρίζει “ως ορμητήρια εγκληματικών επιθέσεων” και “πυρήνες δολοφονικής δράσης”.
Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, του Σαμαρά, του Δένδια και του Βενιζέλου”ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΛΙΘΙΕ” αυτή που γράφει την ιστορία!
Η πολλαπλά ηττημένη, η πολλαπλά εθνοπροδότρα, η πολλαπλά ανίκανη να αρθρώσει λόγο και κυρίως θέσεις, εκείνη που περιορίζεται να ψελλίσει τρύπιες από τον χρόνο και την αποτυχία θεωρίες που δεν εφαρμόζει πουθενά – ακόμη και ή μάλλον ΕΙΔΙΚΑ όταν η ίδια είναι στην θέση της εργοδοσίας, η πολλαπλά βολεμένη παντού, η πολλαπλά βολεμένη αριστερά του δημοσίου χρήματος μέσω των ΜΚΟ.
Να πω κι άλλα;… Άσε… Είπαμε… Αριστεροί είναι, δεν ξέρουν τι κάνουν…
ΥΓ. “Στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο συμμετείχαν το ΕΚΘ, η ΕΔΟΘ, τα σωματεία εργαζομένων της ΕΥΑΘ και του ΨΝΘ, η Γ΄ και η Δ΄ ΕΛΜΕ, η ΚΕΕΡΦΑ, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία, σύλλογοι φοιτητών και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ” Μην ψαρώνετε… Μεγάλες ονομασίες, μικρό κακό! Όλοι αυτοί οι “φορείς” (ασθενειών) είναι οι ίδιοι 30 – άντε 40 – ανθέλληνες, με τις ίδιες εθνοπροδοτικές θέσεις.
Μαζέψαν και καμια ντουζίνα λαθρομετανάστες και εντάξει… Το έκαναν το καθήκον τους… Μπορούν να εισπράξουν τώρα τα φράγκα μέσω των ΜΚΟ τους από τους κολλητούς Υπουργούς… Για να ξέρουμε και τι λέμε… Ε κ. Κωνσταντίνου…
No 671660

Δεν υπάρχουν σχόλια :