Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ!

prospatheia-isopedosis-eleutherotupias-kataggellei-t-kouik
Γράφει ο Αντίοχος.
Το ότι το συνονθύλευμα του προέδρου Πάνου είναι υπό διάλυση, είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Το μόνο που δεν είναι γνωστό, είναι ο χρόνος που θα επέλθει η νέα διάσπαση-οριστική διάλυση!
Πάντως, εχθές τη γλίτωσε παρά τρίχα! Λίγο πριν από την ψηφοφορία, ο πρόεδρος Πάνος –που κάτι είχε ψυλλιαστεί- εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
 «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν προδότες, δωσίλογοι και εξαγορασμένοι από την κυβέρνηση, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων». Μάλλον, με τη δήλωση αυτή τους… πρόλαβε (αυτούς που είναι υπ’ ατμόν και οι πληροφορίες έφεραν να προτίθενται να δηλώσουν «παρών» στην ψηφοφορία…) και τους υποχρέωσε να αναβάλλουν επ’ ολίγον τις κινήσεις τους.
Το χορό έσυρε το Σαββάτο ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος στην ομιλία του στη βουλή επιτέθηκε με σφοδρότητα στον… μελλοντικό κυβερνητικό εταίρο του προέδρου Πάνου.  
Ο Τ. Κουίκ κατήγγειλε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζονται με τους τουρκόφωνους στη Θράκη, τρέχουν να υπερασπιστούν όσους κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας ή για να μην αναφέρω, όπως είπε, για τρομοκρατία κι ότι αποτελούν τη «συνιστώσα της δραχμής».
Τέλος, ο Κουίκ χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ ως «το πιο συστημικό κόμμα της βουλής» και υποστήριξε ότι «θέλει να ρίξει την κυβέρνηση χωρίς να έχει πρόγραμμα για να κυβερνήσει».
Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται βέβαιο πως με την πρώτη ευκαιρία ο Κουίκ, ο Χαϊκάλης, η Κόλλια κι άλλοι 5-6 βουλευτές του συνονθυλεύματος θα κουνήσουν… μαντήλι στον πρόεδρο Πάνο και το… κότερο των ΑΝΕΛ θα πιάσει… πάτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :