Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΔΗΜΙΟΥ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ!


executioner
Ένα νέο μυθιστόρημα, με τίτλο «Ο Κόκκινος Κάβουρας» έγραψε ο γραφικός βουλευτής  Μίμης Ανδρουλάκης (πρώην αριστεριστής, το 1973 πέρασε στο ΚΚΕ, του οποίου έγινε ηγετικό στέλεχος, από κει στο ΠΑΣΟΚ και τώρα είναι «ανεξάρτητος»), στο οποίο αποκαλύπτει πως ένα κορυφαίο στέλεχος του ΚΚΕ, με την κωδική ονομασία «Α25-7. 18-4.21.19.19», καθώς και άλλα 17 μέλη μεσαίας κλίμακας του κόμματος ήταν στελέχη των δυτικογερμανικών μυστικών υπηρεσιών.
Άρα, η δυτικογερμανική μυστική υπηρεσία έκανε διείσδυση στο εν Ελλάδι παράρτημα της σοβιετικής υπηρεσίας (στην περίπτωσή μας φανερό κι όχι μυστικό παράρτημα…). Πόλεμος πρακτόρων, λοιπόν!
Επιπροσθέτως, ο Ανδρουλάκης αποκαλύπτει και την ύπαρξη δημίου στο ΚΚΕ, ονόματι «Αργύρη Μ.» (άγνωστο αν ήταν το πραγματικό του όνομα…), ο οποίος ήταν παλιά στέλεχος της δολοφονικής ΟΠΛΑ (της σταλινικής μυστικής αστυνομίας του ΕΑΜ/ΚΚΕ στην κατοχή), είχε απευθείας επαφή με τον Φλωράκη και είχε «δικαιοδοσία» επί των κάθε λογής «απείθαρχων» (των «προδοτών», των «φραξιονιστών», των «εχθρών του λαού» κ.τ.λ.) μελών και στελεχών του ΚΚΕ. Βεβαίως, ο Ανδρουλάκης δεν αναφέρεται εκτενέστερα σε ποιους και με ποιον τρόπο άσκησε τη «δικαιοδοσία» του ο «Αργύρης Μ.», αλλά όλοι μπορούμε να φανταστούμε…
Ιδού η σχετική αποκάλυψη περί του δημίου του ΚΚΕ και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Ήταν παραμονές του 11ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Όταν στον Περισσό σιγουρεύτηκαν ότι επρόκειτο για μυστικό πράκτορα, ανέθεσαν σε πέντε στελέχη απόλυτης εμπιστοσύνης να τον επισκεφθούν στο σπίτι του και να τον υποχρεώσουν να εγκαταλείψει αμέσως την Ελλάδα. Να πάει πίσω στη Δυτική Γερμανία απ’ όπου είχε έρθει. Να εγκατασταθεί σε πόλη που δεν υπάρχει ομογενειακή κοινότητα. Μαζί τέλειωσε η σταδιοδρομία 17 μεσαίων και κατώτερων στελεχών, που ”δούλευαν” μέχρι και το 1982 για τις μυστικές υπηρεσίες μέσα στο κόμμα. Αυτά συνέβησαν στις 7 και 8 Ιανουαρίου 1983, ανήμερα και την επομένη της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου. Ο Φλωράκης έμεινε ξάγρυπνος ολόκληρο το βράδυ περιμένοντας και ενημερώθηκε από τον «Αργύρη Μ.», έναν από τους πέντε της αποστολής, μια θρυλική φυσιογνωμία της φοβερής ΟΠΛΑ, της οργάνωσης του ΕΑΜ που εκτελούσε κατά κανόνα τους κουκουλοφόρους καταδότες και συνεργάτες των ναζί. Την απόφαση είχε ανακοινώσει στον ανεπιθύμητο παρείσακτο ένα μέλος του Πολιτικού Γραφείου. Τον επισκέφτηκε μαζί με τους άλλους τέσσερις στο διαμέρισμά του στην Καλαμαριά, κοντά στην οδό Πλαστήρα. Τα λόγια του ήταν λίγα και κοφτά: «Το παιχνίδι τελείωσε. Το πρωί φεύγεις οριστικά και αμετάκλητα από τη χώρα, δεν θα ξαναπατήσεις ποτέ στη ζωή σου, ούτε θα πλησιάσεις πουθενά στον κόσμο ελληνική κοινότητα. Διαφορετικά θα περάσεις στη δικαιοδοσία του Αργύρη».
(ΥΓ): Εκτενή αποσπάσματα από το βιβλίο (προδημοσιεύσεις) παρουσιάστηκαν στον αστικό τύπο. Όλοι ασχολούνται με τον μυστικό πράκτορα, αλλά κάνουν γαργάρα την ύπαρξη του δημίου. Γιατί άραγε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια :