Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Το Σύριζα καπελώνει και εξουδετερώνει την οποιαδήποτε κοινωνική αντίσταση !!!


Οι επαγγελματίες αριστεροί με την δεξιά τσέπη. O Σύριζα εξουδετερώνει την κοινωνική αντίσταση και καπελώνειοτιδήποτε μπορεί να ανθίσει μέσα στην ελληνική κοινωνία και άρα να απειλήσει τα κόμματα εξουσίας. 

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ (Πολύ μίσος για οτιδήποτε εθνικό)

    Απλά πράγματα. Μιλάμε για επαναστάτες της πορδής με τις πλάτες ενός Μπάρακ Ομπάμα. Οι επαγγελματίες αριστεροί με την δεξιά τσέπη. Το κόμμα του φασιστικού νεοταξισμού που προετοιμάζει τους Έλληνες με δράματα τα οποία θα βιώσουν αύριο. Μ.Κ.Ο και παρατηρητές του κώλου. 


Χρηματοδοτούμενες οργανώσεις, οι οποίες έχουν ως αντικείμενό τους ν' ανακαλύπτουν αδικημένες μειονότητες στη χώρα…. εν καιρώ κρίσης. To κόμμα που ζητά μαζί με την κυβέρνηση Σαμαρά αντιρατσιστικούς νόμους για τους κακούς Έλληνες.  Το κόμμα που δεν έχει τίποτα να πει..πλέον. Το κόμμα των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών. Το κόμμα της σιωνιστικής τοκογλυφικής Αμερικής που δήθεν πολεμά την Τρόικα με σεμινάρια. Τα ίδια και το ΚΚΕ....που δεν έβλεπε ευθύνη Παπανδρέου. "Σύντροφοι", χάσατε!Το κόμμα του κ. Τσίπρα το 2011 στο κίνημα των αγανακτισμένων απείχε. Γιατί άραγε;;; Τρομάρες μιας και είδε τους Έλληνες ενωμένους

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :