Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΓΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ..”ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ”..(ΒΙΝΤΕΟ)

«Oι Βρετανοί φορολογούμενοι δεν μπορούν να πληρώνουν άλλο για εσάς. Το κάνουν ήδη έξι χρόνια. Φτάνει πια. Είναι ώρα να γυρίσετε» «Δεν έχετε….κανένα δικαίωμα να βρίσκεστε στη Βρετανία και πρέπει να φύγετε» είπε ο Mark Harper Υπουργός Μετανάστευσης στον αιτούντα άσυλο Esam Amin. 
Εξαλλος ο Mark Harper είπε στον Ιρακινό Esam Amin ότι οι λόγοι που ζητάει πολιτικό άσυλο στη Βρετανία είναι γελοίοι και η αίτησή του έχει απορριφθεί πέντε φορές.
O Harper εμφανίστηκε στην υψηλής τηλεθέασης εκπομπή στο BBC «Sunday Politics West» και είπε με ένταση στον Ιρακινό ότι ούτε η κυβέρνηση ούτε οι δικαστές αλλά ούτε και οι Βρετανοί φορολογούμενοι θα στηρίξουν τον Amin στην προσπάθειά του να μείνει στη χώρα.
Ο υπουργός σε ένα μονόλογο που διήρκησε πάνω από 10 λεπτά και παρακολούθησαν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες εκατομμύρια πολίτες ήταν καταπέλτης:
«κ. Αmin εδώ και 6 χρόνια ζητάτε άσυλο αλλά οι ισχυρισμοί απορρίπτονται από τα δικαστήρια. Δεν σας πιστεύουμε! Εχουμε εξετάσει επανηλειμμένα την περίπτωσή σας και δεν βρίσκουμε κανένα λόγο για να σας κρατήσουμε εδώ. Είναι ώρα να πάτε σπίτι σας. Εχουμε ένα πολύ δίκαιο σύστημα και τα επιχειρήματά σας είναι γελοία και αναξιόπιστα».
Από την πλευρά του ο Amin ζητάει πολιτικό άσυλο στη Μεγάλη Βρετανία ισχυριζόμενος ότι αν επιστρέψει στην πατρίδα του κινδυνεύει η ζωή του, παραδέχτηκε όμως ότι πέντε φορές έχει ζητήσει άσυλο και οι προσπάθειές του έχουν πέσει στο κενό. Μιλώντας στην εκπομπή και απευθυμόνενος στον υπουργό είπε: «Δεν είμαι εγκληματίας απλά ζητάω άσυλο. Είμαι ένας άνθρωπος όπως και εσείς. Η ζωή μου στην πατρίδα μου αν επιστρέψω κινδυνεύει και για το λόγο αυτό εγκατέλειψα το σπίτι μου και την οικογένειά μου αναζητώντας ένα ασφαλές μέρος για να ζήσω».
Ο υπουργός που ξαναπήρε το λόγο του απάντησε: «Με όλο το σεβασμό κ. Amin οι Βρετανοί φορολογούμενοι δεν μπορούν να πληρώνουν άλλο για εσάς. Το κάνουν ήδη έξι χρόνια. Φτάνει πια. Είναι ώρα να γυρίσετε. Είναι άδικο σκληρά εργαζόμενες οικογένειες να πληρώνουν για εσάς. Δεν είναι δικαίωμα του καθενός να έρχεται εδώ και να ζητάει πολιτικό άσυλο». 
Δυστυχώς αυτή είναι μια πραγματικότητα και στην χώρα μας! Εκατομμύρια λαθρομεταναστών περιφέρονται στην επικράτεια χωρίς εργασία, χωρίς πόρους, προσπαθούν να επιβιώσουν με όποιον τρόπο μπορούν! Το σύστημα υγείας έχει κυριολεκτικά “γονατίσει” εξαιτίας της αλόγιστης χρήσης των νοσοκομείων από χιλιάδες λαθρομεταναστών που δεν πληρώνουν έξοδα νοσηλείας. Η εγκληματικότητα έχει εκτοξευθεί και καθημερινά δεκάδες Ελλήνων πέφτουν θύματα κλοπής ή κινδυνεύει η ίδια τους η ζωή από τα χέρια λαθρομεταναστών. Βασικοί υποστηρικτές τους, η θλιβερή Αριστερά (ΚΚΕ και οι συν αυτώ) με τη σύμπραξη των συνιστωσών του Σύριζα, κρατικοδίαιτων συνδικαλισταράδων που εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο, στήνουν “παραμάγαζα” και ΜΚΟ με βαρύγδουπα ονόματα για να εσπράττουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ως επιχορήγηση, ΧΩΡΙΣ να φτάνει σε αυτούς, σε πολλές των περιπτώσεων, ούτε σεντ. 
Λαθροδήμαρχοι που με παράνομους τρόπους χορηγούν – με το αζημίωτο – σχετικές βεβαιώσεις, για δυο – τρία χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ παραμονής.
Στο άρθρο της ιστοσελίδας xagr.net: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/famprika-nomimopoihsews-lathrometanastwn-ston-dhmo-athhnaiwn φιλοξενείται καταγγελία, όπου όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «με το ανάλογο τίμημα, όμως, ο αλλοδαπός λαμβάνει τη σχετική βεβαίωση και κυκλοφορεί νόμιμα στη χώρα για 2-3 χρόνια». Έτσι πληρώνοντας κάποιους επίορκους υπαλλήλους ένας πιθανός εγκληματίας λάμβανε άδεια παραμονής στην χώρα μας.
Η λύση είναι μία! Η Χρυσή Αυγή διακρίνει τους Έλληνες πολίτες από τους αλλοδαπούς υπηκόους νόμιμα διαμένοντες στην χώρα και φυσικά από τους λαθρομετανάστες εισβολείς (παράνομους ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες). Οι λαθρομετανάστες εισβολείς που αποσυνθέτουν την κοινωνική δομή και αλλοτριώνουν την εθνική μας ταυτότητα και προάγουν την εγκληματικότητα ως μέσο επιβίωσης, ως ξένο προς την ελληνική κοινωνία σώμα και ως παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει άμεσα να επαναπροωθηθούν στους τόπους προέλευσής τους. 
Και επειδή πολλά έχουν ακουστεί σχετικά, αυτή η πρόταση ΔΕΝ είναι μια ρατσιστική άποψη! Είναι μια ανθρώπινη άποψη με γνώμονα την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Αν σε ένα σπίτι αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, η βίαιη κατάληψη του χώρου από μια άλλη οικογένεια δεν συνιστά 2 πλούσιες οικογένειες! Απλά διογκώνει το πρόβλημα επιβίωσης και για τις δύο με τα γνωστά αποτελέσματα.
Είναι άλλο ο κάθε λαός να παλεύει στην πατρίδα του να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης εκμεταλλευόμενοι τον πλούτο της κάθε χώρας ξεχωριστά και άλλο όλοι οι λαοί να μαζευτούν στην Ψωροκώσταινα και να κυνηγάει ο ένας να φάει το ψωμί του άλλου! Αυτό ακριβώς λέει και ο Άγγλος Υπουργός μετανάστευσης στο παρακάτω βίντεο.
Πάντως δείτε καλά τον εν λόγω κύριο στο βίντεο. Δεν αποκλείεται να τον δείτε κάπου γύρω στην Ομονοια όταν τον απελάσουν από την Αγγλία!…

Δεν υπάρχουν σχόλια :