Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

«ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! Ύποπτη και εθνικά επικίνδυνη σελίδα στο facebook βεβηλώνει την μνήμη των νεκρών μας !!!»

Η καπηλεία είναι ένα αισχρό φαινόμενο. Αισχροί είναι κι εκείνοι που την πράττουν! Όλοι συγκλονιστήκαμε από την άνανδρη δολοφονία των δυο συναγωνιστών μας μπροστά από τα πολιτικά γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
 Αυτές τις μέρες οδύνης που ζούμε, επέλεξαν κάποιοι για να κάνουν και πάλι την βρώμικη δουλειά τους. Καταπατώντας κάθε ηθική δημιούργησαν μια σελίδα στο facebook με όνομα: Γιώργος Φουντούλης, Μανώλης Καπελώνης, Έλληνες Ήρωες - Αθάνατοι. Πολλοί συναγωνιστές μας από αγνή πρόθεση και σεβασμό "μπήκαν" σε αυτή χωρίς να προσέξουν το περιεχόμενο της. Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική μάτια, είδαμε ύποπτα και προβοκατόρικα ως προς την μνήμη των συναγωνιστών γεγονότα. Αρχικά η σελίδα ξεκίνησε ανεβάζοντας μακέτες του Τζήμερου, του Βαλιανάτου , του Κρανιδιώτη και προσφάτως φιλοξενεί σύνθημα αναρχικών που απειλεί άμεσα τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη και το ακόμη πιο εμετικό είναι πως φιλοξενεί ανάρτηση "Δεν ξεχνάμε τα δύο gay αδέρφια μας που σκοτώθηκαν στο Νέο Ηράκλειο από (μάλλον) ετεροφυλόφιλο".

Προφανής σκοπός της σελίδας είναι να ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ! Να δημιουργήσει διασπαστικό κλίμα ανάμεσα στους εθνικιστές, σε μια σελίδα που κανονικά, αποκλειστικό σκοπό θα έπρεπε να έχει την τιμή των νεκρών μας! Επικοινωνήσαμε με τους διαχειριστές και από ότι είδαμε μόνο Εθνικιστές δεν είναι, αμφιβάλλουμε αν είναι και Έλληνες, αλλά ακόμη κι αν είναι από κάπου στην Ελλάδα, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ! 

Καλούμε όλους τους συναγωνιστές μας όχι μόνο να αποχωρήσουν και να ενημερώσουν τους φίλους τους να πράξουν το ίδιο αλλά και να αναφέρουν την σελίδα καθώς ένα τέτοιο σκουπίδι θα πρέπει να πάψει να υφίσταται.Για όλους όσοι ενδιαφέρονται να δουν τι σημαίνει ο όρος "Εθνική Αντίσταση" όρος που χρησιμοποιεί ένας γνήσιος εθνικιστής μακετίστας - έναν όρο που εκμεταλλεύεται η συγκεκριμένη "μακετίστρια - διαχειρίστρια"- μπορούν να μπουν ΕΔΩ Η Εθνική Αντίσταση δεν είναι μόδα! Είναι ιδέα και τρόπος ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :