Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ο BIG BOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΕΔΩΣΕ «ΓΡΑΜΜΗ» ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ





      Με καθυστέρηση μιας ολόκληρης ημέρας ασχολήθηκαν χθες τα καθεστωτικά ΜΜΕ με τη μεγαλειώδη εκδήλωση στις Θερμοπύλες. Προφανώς, υπήρχαν διχογνωμίες στον τρόπο με τον οποίο θα έκαναν την παρουσίαση. Τελικώς, ευρέθη λύση και η απαραίτητη «γραμμή» διοχετεύτηκε από το «Έθνος του Big Boss Μπόμπολα προς όλα τα παπαγαλάκια του καθεστώτος. Ιδού η «γραμμή» του ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος:
«Συγκέντρωση με στοιχεία που αισθητικά παραπέμπουν στις «τελετές» της Κου Κλουξ Κλαν έστησε η Χρυσή Αυγή στις Θερμοπύλες την περασμένη Κυριακή. Το κόμμα διοργάνωσε εκδήλωση με αισθητικές αναφορές στα στερεότυπα που ακολουθούν τη δράση της γνωστής αμερικανικής ρατσιστικής-τρομοκρατικής οργάνωσης με δάδες, φλόγες και τα σχετικά. Κινητοποιώντας τις τοπικές της οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και με αφορμή την επέτειο από τη μάχη των Θερμοπυλών, η Χρυσή Αυγή πέτυχε να συγκεντρώσει στο άγαλμα του Λεωνίδα αρκετές εκατοντάδες οπαδών της, που υπηρέτησαν μέχρι κεραίας τη «στρατιωτικού τύπου» εκδήλωση με παραγγέλματα, δάδες, σχηματισμούς, προσκλητήρια νεκρών, καταθέσεις στεφάνων κ.λπ.».
«Αρκετές εκατοντάδες οπαδών της»; Τους πόνεσε πολύ η συμμετοχή 5.000 εθνικιστών –στη χειρότερη περίπτωση- και… παραλείπουν ένα μηδενικό. Αλλά το βίντεο με τις «αρκετές εκατοντάδες» δεν τόλμησε να το δείξει κανένα διαπλεκόμενο τσοντοκάναλο και ιστοσελίδα (παρότι επρόκειτο για επίσημη κομματική εκδήλωση και τα κανάλια είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να δείχνουν πλάνα…), γιατί ο κόσμος έχει μάτια και θα ’βλεπε τις πολλές χιλιάδες των συμμετεχόντων. Αλλά η αλήθεια, που είναι γι’ αυτούς πικρή, δεν κρύβεται με τίποτα!
(ΥΓ) 1: Αφήνουμε ασχολίαστα αυτά περί… Κου-Κλουξ-Κλάν, καθότι είναι ανάξια σχολιασμού.
(ΥΓ) 2: Για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για το ρόλο των… αρειμάνιων επαναστατών του ΣΥΡΙΖΑ, σας ενημερώνουμε ότι κι αυτοί έμειναν πιστοί στη «γραμμή» του Big Boss. Έτσι, στην επίσημη ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος, υπήρχε αυτούσιο το κείμενο του Μπόμπολα, με την υπογραφή «Έθνος» στην… ούγια, με μια μικρή αλλαγή στον τίτλο, αλλά μέσα στο πνεύμα της «γραμμής»: «Υπερθέαμα με … Κου Κλουξ Κλαν της Χρυσής Αυγής στις Θερμοπύλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :