Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

25% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΡΥΦΟ ΓΚΑΛΟΠ.ΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ.




Σας αρέσει δε σας αρέσει το ανασκάλεμα της ιστορίας εγώ θα συνεχίζω να το κάνω μπας και επί τέλους μάθουμε τίποτα απ’ αυτήν.

Μετά τις εκλογές του 1930 στην....
Γερμανία, δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα αναδείχτηκε το ναζιστικό και τρίτο το κουμουνιστικό, οπότε δεν μπορούσε να γίνει κυβέρνηση πλειοψηφίας με τα ακραία κόμματα.

Οι Γερμανοί για να μην πέσει η χώρα στα χέρια των ακραίων πολιτικών δυνάμεων ψήφιζε συνέχεια νόμους για να αποφευχθεί μια τέτοια περίπτωση.

Η κατρακύλα όμως είχε αρχίσει και δεν εμπόδισαν οι κυβερνητικοί νόμοι να ανέλθει το ναζιστικό κόμμα στην εξουσία και τον Χίτλερ να γίνει καγκελάριος.

Αυτά με λίγα λόγια συνέβησαν τότε στη Γερμανία που προσπαθούσε με αλλεπάλληλους νόμους να εμποδίσει την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.

Αυτή τη λάθος συνταγή προσπαθούν να εφαρμόσουν τα ξεφτέρια οι πολιτικοί μας για βάλουν φραγμό στην άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Η αλήθεια είναι μία : Η νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου που έρχεται είναι αυτή μεταξύ ΝΔ και Σύριζα. Έχει τις ευχές του υπερατλαντικού αφέντη και φυσικά θα χρησιμοποιήσει ως... επιχείρημα τον φόβο για την τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής.


Αμ τολμήσουν να κάνουν εκλογές τότε θα δούμε πόσος χρόνος ζωής απομένει στα πολιτικά πτώματα της μεταπολίτευσης και τις παραφυάδες τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια :