Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Το τι διαρρέεται και αναπαράγεται ξεπερνάει κάθε φαντασία..Διάψευση ΧΑ: "Καμία άρση απορρήτου δεν έχει γίνει σε βουλευτές του κόμματος"



"Καμία άρση "τηλεφωνικού απορρήτου" για βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να τους εμπλέκει στην υπόθεση της δολοφονίας του Π.Φύσσα. 
Αυτό, τουλάχιστον επίσημα θα μας το είχαν γνωστοποιήσει. Eίναι υποχρεωμένοι εκ του νόμου. Εκτός του ότι όποιος δικαστικός λειτουργός έκανε κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομος γιατί δεν δικαιολογείται πέραν του αυτοφώρου κακουργήματος τέτοια ενέργεια σε βάρος βουλευτών. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Αυτοί που τα διαρρέουν, είναι αυτοί που  διέρρεαν ότι έγινε έλεγχος του ΣΔΟΕ στα γραφεία μας και βρήκαν δήθεν "λαγούς".
Τα λένε για να συντηρούν ένα κλίμα αφού μετά την απολογία του Ρουπακιά έχει ξεφουσκώσει η υπόθεση αλλά αρνούνται να το παραδεχθούν" αναφέρει κορυφαία πηγή τoυ κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο defencenet.gr.
Σύμφωνα με διαρροές από κυβερνητικό κέντρο "η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου 4 βουλευτών της ΧΑ στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κ. Χαρ. Βουρλιώτης".
Υποτίθεται ότι αυτή η ανάγκη προέκυψε "μετά τα ευρήματα των συνομιλιών μελών της Χρυσής Αυγής που έχουν καταγραφεί από την ΕΥΠ για λόγους εθνικής ασφάλειας".
"Αστεία πράγματα" απαντούν από την ΧΑ "Πότε ενεπλάκη η ΕΥΠ; Καταγράφει και αναδρομικά κλήσεις ο περίφημος "κοριός"; Και βρήκε στοιχεία κατά βουλευτών της ΧΑ; Δεν ανησυχούν οι τίμιοι δικαστικοί να παίζεται τέτοιο παιχνίδι στην πλάτη τους και να μην αντιδρούν;" ανέφεραν πηγές της ΧΑ. "Το ότι χρησιμοποιούν την ΕΥΠ και την δικαιοσύνη κατά ενός κόμματος της Βουλής αυτό δεν αποτελεί παρανομία που θα πρέπει να καταδικαστεί και από την Αριστερά; Ή νομίζουν τα κόμματα της Αριστεράς ότι θα τους αφήσουν ήσουχους οι μνημονιακοί αν νιώθουν ότι κινδυνεύουν; Τα ίδια θα κάνουν και σε αυτούς για να εμπεδωθεί στη χώρα η ξένη κυριαρχία",καταλήγει η ίδια πηγή..
Η κυβερνητική διαρροή αναφέρει ότι η άρση απορρήτου των τηλεφώνων των βουλευτών της ΧΑ γίνεται "για στοιχεία που εμπλέκουν βουλευτές της ΧΑ και σε άλλες παράνομες ενέργειες, πλην της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα. Οι εν λόγω βουλευτές της ΧΑ φέρεται να συνομιλούν με μέλη και άλλα πρόσωπα για πράξεις που εμπίπτουν στις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα".
Και αναφέρουν εγκύκλιο του τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, η οποία αναφερόταν στην ποινική αντιμετώπιση που πρέπει να έχουν μέλη της Χρυσής Αυγής, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι στα αυτόφωρα κακουργήματα οι αρμόδιες αρχές μπορούν να προχωρούν στη σύλληψη βουλευτών.
«Σε αυτόφωρο κακούργημα, δεν απαιτείται η άδεια της Βουλής» αλλά αυτό αφορά φόνους ή άλλα κακουργήματα που τελούνται και συλλαμβάνονται εκείνη την στιγμή και συλλαμβάνονται με την αυτόφωρη διαδικασία οι "δολοφόνοι βουλευτές της ΧΑ".
Πάντως, το τι διαρρέεται και αναπαράγεται στην υπόθεση ξεπερνάει κάθε φαντασία...


Τελικά άνθρακας και ο "χρυσαυγίτης αστυνομικός"

Ελεύθερος αφέθηκε ο 45χρονος αστυνομικός, ο οποίος παλαιότερα υπηρετούσε στην προσωπική φρουρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση και συνελήφθη χθες στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο.
Τελικά αποκαλύφθηκε ότι το κτίριο το οποίο στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είναι ιδιοκτησία των γονιών του και κάπως εξηγείται ότι εκεί βρέθηκαν ... το καπέλο του, επιγονατίδες, μια ζώνη και μια φυσιγγιοθήκη με 17 φυσίγγια, που βρέθηκαν στο πατάρι των γραφείων μέσα σε μπαγκαζιέρα οροφής αυτοκίνητου κατά την έφοδο της αστυνομίας και ήταν δικά του. Δεν του ασκήθηκε καμία δίωξη.
Μα είναι δυνατόν να διαψεύδονται όλα τα κανάλια της χώρας και οι εφημερίδες για τον ... "παρακρατικό" αστυνομικό που συνεργάζεται με την ΧΑ; Πρωτοφανές!
 defecenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :