Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΑΘΑΡΗ – ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η “ΕΠΙΘΕΣΗ” ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ!!! ΙΔΟΥ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ!!! ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



NEZ PERAMATOS
ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 15% ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!! ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!
Όπως θα δείτε και στο βίντεο, είναι εμφανής – εμφανέστατος, ο λόγος της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ των ΚΚΕδων! Χάνουν τους εργάτες, την εργατιά, στο Πέραμα, στην Κοκκινιά, στον Πειραιά, ΠΑΝΤΟΥ… Η εργατιά βρίσκει τον πραγματικό εκφραστή της στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Στους ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! Αυτός που εμφανίζεται “απρόκλητα χτυπημένος”, o αρχικοζάκος Πουλικογιάννης, ή ΠΑΛΟΥΚΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ  (αφού εμφανίζεται μονίμως με ένα στυλιάρι στο χέρι, να “συνετίζει” τους άτακτους και τους απείθαρχους στις οδηγίες του ΚΚΕ) είναι ο Πρόεδρος του συνδικάτου μετάλλου, που έχει οδηγήσει με τις αποφάσεις του και τις δράσεις του ολόκληρη την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος στον μαρασμό και τους εργάτες στην ΑΝΕΡΓΙΑ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;
poulikogiannis1

Δεν υπάρχουν σχόλια :