Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΔΟΥΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΟΥ ΜΙΛΗΣΕ!          Άργησε ελαφρώς, αλλά τελικά έβγαλε ανακοίνωση η ψοφοδεξιά ΝΔ για την δήθεν επίθεση χρυσαυγιτών κατά των μόνιμων τροφίμων του σάπιου συστήματος κουκουέδων. Μάλλον η ξεφτιλοδεξιά ήθελε να μιλήσει με… πράξεις (της εισαγγελίας και Αστυνομίας) κι όχι με λόγια, αλλά κι αυτά κρίθηκαν απαραίτητα, γιατί φώναζε η αριστερά. Κι όπως είναι γνωστό, όταν φωνάζει η αριστερά, τρέχει να προλάβει η ψοφοδεξιά! Και όπως ήταν φυσικό, η ανακοίνωση είχε τους… συνήθεις πολιτικούς όρους, όπως «συμμορίες του κοινού εγκλήματος», «εγκληματικές πράξεις», «ποινική νομοθεσία», κ.τ.λ.. Ιδού:
«Η ωμή βία και η μισαλλοδοξία που καλλιεργούν ορισμένοι τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να τραφούν από αυτή στη συνέχεια, δεν πρέπει να αποτελεί για κανέναν αντικείμενο επικοινωνιακών χειρισμών. Αντίθετα, είναι ζήτημα ουσίας που απασχολεί τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουν συμμορίες του κοινού εγκλήματος. Ως Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να παίξουμε το παιχνίδι που επιθυμούν οι θιασώτες του ναζισμού, ώστε να φαίνονται τα μόνιμα θύματα του συστήματος και να ενισχύουν το δήθεν αντισυστημικό τους προφίλ. Για όσους διαπράττουν εγκληματικές πράξεις, υπάρχει η ποινική νομοθεσία».
Έβγαλε παρόμοιες ανακοινώσεις η πιάτσα Συγγρού όταν εξωνημένοι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές έβαζαν βόμβες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής ή όταν προκαλούσαν καταστροφές, ή όταν (μόλις προ μηνός, για να θυμηθούμε τα πιο πρόσφατα) έστελναν στην εντατική έναν ηλικιωμένο Έλληνα στην Πάτρα, που είχε μεταβεί σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ή όταν επιτίθονταν δύο και τρεις φορές σε κατάστημα συναγωνιστή, πάλι στην Πάτρα; Όχι φυσικά! Οι ταπεινές δουλάρες του εγχώριου κομμουνισταριού και των διεθνών τοκογλύφων, σύντομα θα εξαφανιστούν από την πολιτική ζωή της χώρας. Θα τους εξαφανίσει ο λαός με την ψήφο του. Ωστόσο, αυτό δε θα σημάνει και την εξαφάνιση των ευθυνών για τα εγκλήματά τους κατά του λαού και του τόπου, η οποία θα αναζητηθεί ασφαλώς από την ποινική νομοθεσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :