Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ” ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ (ΑΝΤΙ) ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.




Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Σε εξαιρετικής «λαμπρότητας» και «κάλλους» επεισόδια κατέληξε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο, που οργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από την ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, καθώς και από κοινωνικούς φορείς και ομάδες. Συγκρούσεις και συμπλοκές με την αστυνομία, καταστροφές, λεηλασίες, εμπρησμοί και όλα τα συνήθη, ήταν ο απολογισμός της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την προστασία της «δημοκρατίας» και των θεσμών. Οι διάφορες «κοινωνικές ομάδες» του ακροαριστερού χώρου, άσκησαν για μια ακόμη φορά την «έμπρακτη κριτική» τους πυρπολώντας την Μιχαλακοπούλου απ άκρη σ’ άκρη.
Αφορμή ήταν η παρεμπόδιση της πορείας  να κατευθυνθεί προς την οδό Μεσογείων όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Και φυσικά οι «κοινωνικοί επαναστάτες» δικαίως «επαναστάτησαν». Οι άνθρωποι είχαν κατεβεί στο συλλαλητήριο απόλυτα προετοιμασμένοι. Επιμελώς και με σχολαστικότητα, είχαν συγκεντρώσει τις πέτρες, είχαν προετοιμάσει τις μολότωφ, είχαν προμηθευτεί τα ρόπαλα και τα κοντάρια, καθώς και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες τους. Και ο αντικειμενικός τους σκοπός ήταν να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στον εκφασισμό της κοινωνίας και να εκδηλώσουν τις «δημοκρατικές» τους αντιλήψεις ισοπεδώνοντας τα γραφεία του Εθνικιστικού Κινήματος και γιατί όχι, γευόμενοι αίμα.
Τώρα μετά την παρεμπόδιση της αστυνομίας, ήταν γι αυτούς εξαιρετικά κουραστικό να επιστρέψουν στις ποντικότρυπες από τις οποίες βγήκαν, κουβαλώντας μαζί τους όλον τον πολεμικό εξοπλισμό. Οπότε αποφάσισαν να τον ξεφορτώσουν επί της Μιχαλακοπούλου. Τα αποτελέσματα ήταν τα συνήθη.
Με αφορμή λοιπόν τα σοβαρά επεισόδια, καθώς και τις αναίτιες επιθέσεις ακροαριστερών ομάδων στον Ηράκλειο Κρήτης και στην Καρδίτσα σε δυο νεαρούς που τους θεώρησαν ως μέλη της Χρυσής Αυγής, λόγω του ξυρισμένου κεφαλιού του ενός και της μαύρης μπλούζας που φορούσε ο άλλος, οι οποίοι μέσω της «δημοκρατικής» και «αντιφασιστικής» διαλεκτικής των επιτιθέμενων κατέληξαν στο νοσοκομείο, ως ελάχιστη προσφορά στην προστασία των «θεσμών» και των «αξιών» της αστικής δημοκρατίας, έχουμε να προτείνουμε τα κάτωθι:
-Άμεση ποινικοποίηση και απαγόρευση του μαύρου χρώματος σε ενδύματα. Το μαύρο παραπέμπει στις ενδυματολογικές επιλογές της Χρυσής Αυγής. Οι ιερείς και οι χήρες, ας φορούν πλέον λευκά ενδύματα. Άλλωστε για τους Κινέζους το χρώμα του πένθους είναι το λευκό.
-Απόλυτη απαγόρευση αναφοράς στον όρο Χρυσή Αυγή. Ως εκ τούτου η ταινία με τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο «Τύφλα να χει ο Μάρλον Μπράντο» δεν θα ξαναπροβληθεί, οι δε κόπιες θα καταστραφούν, λόγω του ότι ο ήρωας της ταινίας φιλοξενείται σε ένα ξενοδοχείο στον Πόρο που ονομάζεται Χρυσή Αυγή. Επίσης η εταιρεία παραγωγής και συσκευασίας ωών με τον τίτλο «Χρυσά Αυγά» επιβάλλεται άμεσα να αλλάξει επωνυμία, ή να αναστείλει την λειτουργία της. Έτσι η μεθοδευμένη απουσία αναφοράς, συν τω χρόνω θα επιφέρει και την λήθη.
-Άμεση ποινικοποίηση της σωματικής άθλησης, ειδικά της ενόργανης και των πολεμικών τεχνών. Αντ αυτών να υπάρξει προτροπή και ενθάρρυνση για ευγενή αθλήματα, όπως τένις, γκολφ, χόκεϋ επί χόρτου, καθώς και το κυνήγι αλεπούς, σύμφωνα με τα Βρετανικά πρότυπα.
Η αστική δημοκρατία δεν έχει ανάγκη από γυμνασμένα σώματα, αλλά από τεράστια στομάχια που καταπίνουν και καταβροχθίζουν τα πάντα.
-Υποστολή της σημαίας, από στρατόπεδα, αστυνομικά τμήματα και δημόσια κτίρια. Απαγόρευση σημαιοστόλισης οικιών και καταστημάτων κατά τις Εθνικές επετείους. Μια σύγχρονη Χώρα που ανήκει στην Ευρώπη των τραπεζιτών και των τοκογλύφων δεν έχει ανάγκη από ξεπερασμένα και αναχρονιστικά Εθνικά σύμβολα. Εκτός αυτού η έπαρση της μπορεί να αποτελεί ενόχληση και πρόκληση για τους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα. Αντ αυτής προτείνουμε να αναρτηθεί σε όλα τα προαναφερόμενα μέρη, ένα λευκό ύφασμα το οποίο θα υποδεικνύει την συγκαταβατικότητα, την πραότητα και την υποχωρητικότητα μας.
Επίσης να απαγορεύεται με ποινή φυλάκισης να απεικονίζεται σε ενδύματα και σε ιστοσελίδες επικοινωνίας στο διαδίκτυο. Όσοι δεν συμμορφώνονται να συλλαμβάνονται άμεσα, ή κατόπιν της εφαρμογής της «δημοκρατικής διαλεκτικής» εις βάρος τους, από τους ακροαριστερούς φρουρούς της αστικής δημοκρατίας, όπως ακριβώς συνέβη προ ημερών στην Πάτρα.
-Καθιέρωση ελάχιστου μήκους κώμης στα 10 εκατοστά. Πας μη συμμορφούμενος να συλλαμβάνεται και να πληρώνει χρηματικό πρόστιμο. Να υπάρχει η προτροπή για διατήρηση αλογοουράς, ή κοτσίδων ανάλογα με την επιθυμία, αλλά οι κοτσίδες απαραίτητα πρέπει να φέρουν φιόγκους όχι μαύρου χρώματος. Γιατί τα κοντά μαλλιά υποδηλώνουν φασιστοειδή χαρακτήρα και αντιλήψεις.
Πιστεύουμε ότι οι ανωτέρω προτάσεις και προτροπές μας θα αποτελέσουν ένα ανεκτίμητο βοήθημα για την ισχυροποίηση της αστικής δημοκρατίας και της δοσίλογης αριστεράς, καθώς και για την περιθωριοποίηση και απαξίωση κάθε τι Εθνικιστικού και Πατριωτικού. Ή καλλίτερα σύμφωνα με την επιβαλλόμενη και προπαγάνδα και θεωρία, φασιστικού και ρατσιστικού, γιατί για όλο το διεφθαρμένο καθεστώς των πολιτικών και δημοσιογράφων που κυβερνούν την Πατρίδα μας, οι έννοιες αυτές  δολίως παρουσιάζονται ως ταυτόσημες.
Και για να μιλήσουμε σοβαρά πέραν των αστεϊσμών. Την απόλυτη ευθύνη για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και για όσα δυστυχώς πρόκειται να συμβούν τις επόμενες, έχει η κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά, καθώς και το αυτοαποκαλούμενο «συνταγματικό» μα στην ουσία ανθελληνικό τόξο. Ευθύνες εγκληματικές και βαρύτατες, για το μίσος, την μισαλλοδοξία και την διχόνοια που σπείρουν νυχθημερόν μέσω των έμμισθων και πειθήνιων οργάνων τους που αποκαλούνται ΜΜΕ.
Ασυνείδητα και αδιάντροπα οδηγούν την Ελληνική κοινωνία, σε μια κατάσταση που ελάχιστα απέχει από τον εμφύλιο σπαραγμό.
Το Εθνικιστικό Κίνημα, έχοντας πλήρη συνείδηση της κρισιμότητας και των επιπλέον δεινών που απειλούν την Πατρίδα και τον Λαό, με απόλυτη ψυχραιμία και πλήρη αποχή από την βία συνεχίζει αδιαπραγμάτευτα τον Αγώνα του, μέχρι την τελική Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :