Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Σημίτης στηρίζει Καμίνη… Η συνταγή της αποτυχίας!

Σημίτης στηρίζει Καμίνη… Η συνταγή της αποτυχίας!
Συνάντηση δύο αποτυχημένων εκσυγχρονιστών, με κοινή εθνομηδενιστική διάθεση, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Βουλή. Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο νυν δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης συναντήθηκαν στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή. Από τα συμφραζόμενα αυτό που έγινε αντιληπτό είναι το ότι ο Σημίτης στηρίζει Καμίνη, τόσο για το έργο του όσο και για την επανεκλογή του. Μετά την «τεράστια» αυτή πολιτική παρέμβαση ο  Καμίνης μπορεί να κοιμάται ήσυχος…
Το πιο ενδιαφέρον, όμως, σημείο της συνάντησης ήταν «ο έντονος προβληματισμός που εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός για την άνοδο της Χρυσής Αυγής», όπως διαβάσαμε χαρακτηριστικά. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφιβάλλουμε γι΄αυτό, θεωρώντας μάλιστα ότι η ανησυχία, ο προβληματισμός και πολύ πιθανόν ο πανικός, για την τεράστια και συνεχώς αυξημένη άνοδο και επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της συζήτησης. Ειδικά ο Σημίτης έχει κάθε λόγο να ανησυχεί και δικαιολογημένως «ανοίγει την καρδιά του», ακόμη και σε πλήρως αποτυχημένους όπως ο Καμίνης. Ο άνθρωπος αυτός συνέδεσε τα 8 χρόνια της πρωθυπουργίας του με τραγικές στιγμές για την Πατρίδα και τον Λαό.
Ήταν ο Πρωθυπουργός της εφιαλτικής νύχτας των Ιμίων και της εμετικής φράσης «ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ». Της αδρανούς (ηττοπαθούς) στάσης στις δολοφονίες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού στην πράσινη γραμμή στην Κύπρο. Ο βασικός ηθικός υπεύθυνος για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Για το ένα εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και την υπόθεση Τσουκάτου. Για την αφαίρεση του θρησκεύματος στις ταυτότητες. Για το μεγάλο φαγοπότι στο σκάνδαλο των «Ολυμπιακών Αγώνων». Για την διαφθορά, την διαπλοκή, τις μίζες, τις ρεμούλες, τα «κολλητιλίκια» με τα μεγάλα εκδοτικά συμφέροντα, με όλα όσα εξέθρεψαν Τσοχατζόπουλους και Μαντέληδες.
Γι΄αυτά και άλλα πολλά ευθύνεται ο «σαρδάμ» αυτός τύπος, που άφησε έντονο το στίγμα της καταστροφής κατά το διαλυτικό πέρασμά του από τον θώκο της εξουσίας. Γνωρίζει πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως ένα Γνήσιο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, με σαφέστατο αντισυστημικό χαρακτήρα και εντελώς καθαρή και ανεξάρτητη θέληση από οποιαδήποτε καθεστωτική εξάρτηση, θα αποδώσει τις δέουσες ευθύνες σε όλους όσοι ευθύνονται για την σημερινή τραγική κατάσταση της Χώρας. Και ο Σημίτης έχει αποδείξει εμπράκτως ότι είναι ένας από τους πιο βασικούς υπεύθυνους για τα όσα συμβαίνουν σήμερα.
Έχει, λοιπόν, δικαιολογημένα κάθε λόγο να ανησυχεί, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έχοντας την Λαϊκή Θέληση με το μέρος της, αναλάβει τα ηνία της εξουσίας θα είναι απολύτως Δίκαιη, αλλά και αμείλικτη απέναντι σε όσους έβλαψαν τον Τόπο. Η Δικαιοσύνη θα μπορέσει, μακριά από μικροκομματικές παρεμβάσεις, να εξετάσει κάθε περίπτωση προσώπου και να αποφανθεί αν και σε ποιον βαθμό έδρασε εναντίον των Εθνικών Συμφερόντων.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια :