Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

<< ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝΕ >>Με πολιτικό είχε το τελευταίο του τηλεφώνημα ο φονιάς.


 
Τις πιο μαύρες σελίδες της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας ξυπνούν οι μπολσεβίκοι και οι φιλελεύθεροι συνεργάτες τους

Λίγες ώρες μόλις μετά τις εκκλήσεις για εμφύλιο της μπολσεβίκας από την Εκάλη, Κανέλλη, «από το Πέραμα μέχρι το Κερατσίνι, φασίστας δε θα μείνει», ήρθε και ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, να κάνει εμφυλιοπολεμικά κελεύσματα.

Ενώπιον του πλήθους παρακρατικών και αριστερών, ο Κουτσούμπας, προέτρεψε σε «τσάκισμα του φασισμού», θυμίζοντας άλλες εποχές, όπου όποιος διαφωνούσε με το ΚΚΕ, που τότε απαρτιζόταν και από το σημερινό ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτελούταν με τον πιο φρικιαστικό τρόπο.

Λίγη ώρα μετά η προτροπή του Κουτσούμπα γινόταν πραγματικότητα, αφού οι παρακρατικοί άρχισαν τα επεισόδια στο Κερατσίνι, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. 

Ευθύς μετά την προτροπή Κουτσούμπα για εμφύλιο, οι παρακρατικές συμμορίες άρχισαν το έργο τους και όμως ουδείς αναφέρεται σε αυτά τα κελεύσματα. 

Φυσικά, αυτό δείχνει πως η αριστερά είναι πρόθυμη να κινήσει στον δρόμο που δείχνει η συγκυβερνηση  ώστε ο κόσμος να τρομοκρατηθεί από τις επιθέσεις των εντολοδόχων της συγκυβερνήσεως και να εμπιστευτούν για την «σωτηρία» του στους μνημονιακούς  της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Συνάδει, βέβαια, αυτό με τον διαχρονικό ρόλο της αριστεράς ως τσιράκι του συστήματος, που κάνει την «βρώμικη» δουλειά του τελευταίουΌπως μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο οι κομμουνιστές εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα της Μόσχας, που ήθελε να καταστήσει την Ελλάδα επαρχία της, και της πλουτοκρατίας που δεν ήθελε να αποδώσει τα πρέποντα στην Ελλάδα για την συμμετοχή της στην πλευρά των νικητών, έτσι και τώρα οι μπολσεβίκοι δρουν κατ’ εντολή των διεθνών τοκογλύφων, που πολλάκις έχουν απαιτήσει αυτά που πράττει σήμερα, φανερά κι απροκάλυπτα, η αριστερά.
  

* Το κομμουνιστικό σύστημα κατέρρευσε στην Ευρώπη. Καταδικάστηκε ιστορικά, με τα κριτήρια που το ίδιο όρισε στον εαυτό του: της πρακτικής του εφαρμογής και της επικράτησής του σε παγκόσμια κλίμακα. Η κατάρρευσή του επιβεβαιώνει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο τη διάψευση της θεωρίας που τον στήριζε και αποδεικνύει τον χιμαιρικό του χαρακτήρα. Όμως, ο κομμουνισμός δεν ήταν μόνο ένα λάθος, αλλά κάτι περισσότερο: ήταν ένα έγκλημα και μάλιστα γιγαντιαίων διαστάσεων.

Αυτό συμβαίνει διότι στην καρδιά του κομμουνισμού, ως συστήματος σκέψης και πράξης, βρίσκεται η βία. Και πέρα από την άσκηση άμεσης φυσικής βίας, κάθε πράξη που γίνεται με πρόθεση να βλάψει τον άλλον περιλαμβάνεται στην έννοια της βίας: το ψέμα, η απάτη, η επιβολή ενός ανελεύθερου καθεστώτος.

Με πολιτικό είχε το τελευταίο του τηλεφώνημα ο φονιάς του αντιφά ράπερ

«Κουκουές» ήταν, λέει, ο Ρουπακιάς - Τώρα είναι που αρχίζεις κι αναρρωτιέσαι έντονα: Πόσα να πήρε άραγε το πρακτόρι; Νά 'χε κάνει κι άλλες «δουλειές» στο παρελθόν; Ποιοι να τον... «σύστησαν» (ως... «αξιόπιστο») σ' αυτούς που του ανέθεσαν την... τελευταία «αποστολή»;

Δεν υπάρχουν σχόλια :