Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Συναγωνιστές και συναγωνίστριες!
Με εμπρηστικές ανακοινώσεις το δήθεν ''αντιφασιστικό'' μέτωπο της Κεφαλονιάς μαζί με τους ''Βασιλοκουμουνιστές'' τους νησιού μας και τους ''Βολεμένους'' της Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΙ..... ξεκινούν από νωρίς με εμπρηστικές ανακοινώσεις ''πόλεμο'' κατά των Εθνικιστών.
Ανακοινώνουμε ότι από έγκυρες πληροφορίες θα προβούν σε προβοκάτσια-ες με σκοπό να αμαυρώσουν το Εθνικιστικό Κίνημα και να μας προκαλέσουν με τις πράξεις τους και τις χυδαιότητες τους!
Τους ενημερώνουμε ότι θα είμαστε παντού αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αναμειχθούμε αφήνοντας τους να δείξουν για άλλη μια φορά το πρόσωπο τους χωρίς ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!!!!
Επίσης τους ενημερώνουμε ότι για τα αίσχη του Σαββάτου υπάρχει πλούσιο υλικό με φωτογραφίες και Βίντεο που απεικονίζονται πρόσωπα αλλά και ''καθηγητής-τρια'' που παροτρύνει τους παρευρισκόμενους να προβούν σε αθλιότητες!!
Όπως καταλαβαίνετε....''τα λόγια πολλοί μίσησαν τα ΒΙΝΤΕΟ κανείς'' και από την πλευρά μας επιφυλασσόμαστε να τα προσκομίσουμε στις ''ΑΡΧΕΣ'' αλλά και να τα στείλουμε σε όλα τα Μ.Μ.Ε...... για να δει ο κόσμος τη ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ''!!
Σύντροφοι.....την πατήσατε!!!

Παπαδάτος Ε.
Μαθητής

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :