Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΓΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ... ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ...


Σε μια δύσκολη περίοδο για πολλούς πολίτες, η Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, κατόπιν αποφάσεως του μητροπολίτη κ. Ανδρέα Νανάκη και σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ.Δεικτάκη και τον δήμαρχο Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη, ξεκίνησε τις διαδικασίες για να παραχωρηθούν στην περιοχή της Βιάννου συνολικά 400 στρέμματα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και θέλουν να καλλιεργήσουν τη γη.

«Αρχικά είναι αξιοποιήσιμα τα πρώτα 150 στρέμματα και στη συνέχεια θα δοθούν και τα άλλα. Έχουμε ήδη βρει ανθρώπους που θέλουν χωράφια και οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν σύντομα» τόνισε ο κ.Μπαριτάκης που εξήρε την απόφαση του μητροπολίτη και της Εκκλησίας να δώσει τις εκτάσεις.

Πηγή: cretalive

1 σχόλιο :

ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΙΦΑΝΙΔΗΣ είπε...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ, ΕΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΙΜΗ ΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ.