Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!

22e965fa9f4932ed27ee5c8ed9031fbe_XL
Γράφει ο Αντίοχος. 
Στην άθλια μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν-Ρεζιλιστάν της οικουμένης, οι νοσταλγοί των μεγαλύτερων τυράννων και χασάπηδων (100 εκατομμυρίων ανθρώπων!) που εμφανίστηκαν στην ιστορία του σύγχρονου κόσμου (Στάλιν, Τσαουσέσκου, Πολ-Ποτ, Μάο, κ.λπ.), εκμεταλλευόμενοι την επέτειο θανάτου του Φύσσα και βαδίζοντας στα χνάρια των αιμοσταγών νοσταλγών τους, οργανώνουν συνάξεις για να συζητήσουν τους τρόπους εξάλειψης των εθνικιστών!!! Κι αν νομίζετε ότι υπερβάλλουμε για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις κ.τ.λ., ιδού το ανατριχιαστικό κάλεσμα από τη σταλινική βοθροσελίδα των βαμμένων αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ:
«Συλλογικότητες, οργανώσεις, ανένταχτοι αγωνιστές και αντιφασιστικές κινήσεις μετατρέπουμε αυτό το μήνα σε Αντιφασιστικό Σεπτέμβρη στις γειτονιές μας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Αντιφασιστικού Συντονισμού Συλλογικοτήτων. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, στις 5.30 μ.μ. στη Ν/Ζ στο Πέραμα, διοργανώνεται αντιφασιστικό φεστιβάλ όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: “Αίτια για την έξαρση του φασιστικού φαινομένου. Τρόποι και μορφές δράσης για να εξαλείψουμε τους ναζί από τους εργασιακούς χώρους, τα σχολεία και τις γειτονιές μας” με ομιλητές τον Π. Κοροβέση, την Α. Ψαρρά και εκπροσώπους από το σωματείο μετάλλου και από την εκπαίδευση».
(ΥΓ) 1: Κι όλα αυτά βεβαίως, γίνονται όχι μόνο με την ανοχή  αλλά και με την πλήρη υποστήριξη της ξεφτιλισμένης ψοφοδεξιάς του αόμματου, τσιράκια του οποίου, στις προσεχείς εκλογές, θα ζητούν ψήφο για να μας… σώσουν από την αριστερά! Ρε ούστ βρωμοκοπρόσκυλα!
(ΥΓ) 2: Να τη χαίρονται τη «δημοκρατία» τους! Αλλά, έχει ο καιρός γυρίσματα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :