Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Prime Minister of Russia, Vladimir Putin
Είναι τρελό από κάθε άποψη αυτό που συμβαίνει! Η Αμερική, μια χρεοκοπημένη οικονομία, υποχρεώνει την επίσης καταχρεωμένη Ευρώπη (συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας) μέτρα εναντίον της πανίσχυρης Ρωσίας!
Γιατί δεν βομβαρδίζετε απ’ ευθείας την Μόσχα; 
Εκτός αν ξέχασε η Γερμανία, πως εξαρτάται από το ρωσικό αέριο, από τις εξαγωγές της (αυτοκίνητα, είδη βαριάς βιομηχανίας κ.α.) προς την Ρωσία, δεδομένης της εξαθλίωσης των άλλοτε καταναλωτικών κοινωνιών του νότου της Ευρώπης που κάποτε απορροφούσαν τεράστιες ποσότητες ειδών που κατασκεύαζε η Γερμανία.
Ήδη τον Αύγουστο παρουσιάστηκε το απαράδεκτο για την Γερμανία φαινόμενο του 0,2% ύφεσης… Και ο χειμώνας είναι προ των πυλών! Για χώρες σαν την Ελλάδα, οποιαδήποτε μορφή αντιποίνων και αν ακολουθήσει η Ρωσία, απλά θα τις αποτελειώσει

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας απάντησε στις κυρώσεις που ισχύουν από χθες εναντίον της, μέτρα που επιβάλει η κυβέρνηση των ΗΠΑ, μια κίνηση την οποία επέκρινε έντονα κάνοντας λόγο για άλλο ένα «εχθρικό βήμα».
Θα προχωρήσει σύντομα σε μέτρα ανταπόδοσης!
«Φυσικά δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ τα μέτρα αντιποίνων», ανέφερε το ΥΠΕΞ της Ρωσίας σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο.
«Θεωρούμε την επιβολή νέων αντιρωσικών κυρώσεων από την Ουάσινγκτον ως ένα ακόμη εχθρικό βήμα στο πλαίσιο της πορείας σύγκρουσης την οποία επέλεξε να πάρει η αμερικανική κυβέρνηση», ανέφερε ακόμα η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :