Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ''ΣΑΜΑΡΑ'' ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΘΗΚΑΝ!!! ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΄΄ΕΡΓΟ ΤΟΥ'' ΘΑ ΑΓΙΑΣΕΙ!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.......

ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ!!!

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ''ΑΝΑΘΕΜΑ'' ΣΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ!!!

1.






Τη βούληση της κυβέρνησης να επουλωθούν το συντομότερο δυνατό οι πληγές που άνοιξε ο σεισμός στην Κεφαλονιά, επεσήμανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο νησί, με την περιοδεία του στο Ληξούρι.

«’Ηρθα για να δείξω ότι όλοι οι ‘Ελληνες είναι δίπλα στην Κεφαλονιά και να υπογραμμίσω τη βούληση της κυβέρνησης να ξαναγυρίσει πολύ γρήγορα η Κεφαλονιά σε φυσιολογικούς ρυθμούς»
τόνισε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας πως «το κράτος, όπως οφείλει να κάνει, θα συνδράμει για να επιστρέψει η ζωή σε φυσιολογικους ρυθμούς».



Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως ο κρατικός μηχανισμός δεν εφησυχάζει και πως θα πετύχει τον στόχο του.

Αναφέρθηκε στους ελέγχους που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί σε εκατοντάδες κτίρια τονίζοντας είναι μικρό το ποσοστό των κτιρίων με ζημιές σε σχέση με το μεγεθος του σεισμού. Ζήτησε, όμως, να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο ζήτημα των υποδομών καθώς υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

«Προχωρούν οι έλεγχοι γρήγορα, έχουν ελεγθεί πάνω από 400 κτίρια σε 48 ώρες» σημείωσε ο πρωθυπουργός. Πρόσθεσε πως ο έλεγχος στα σχολεία έχει ολοκληρωθεί. Σε όσα είναι ασφαλή τα μαθήματα θα αρχίσουν από την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ σε αυτά που έχουν διαπιστωθεί προβλήματα, έχει δοθεί εντολή στα συναρμόδια υπουργεία να εξασφαλιστεί άμεσα η στέγαση των μαθητών.

Οσον αφορά τα νοσοκομεία, όπως είπε , λειτουργούν κανονικά ενώ οι ηλικιωμένοι του γηροκομείου έχουν μεταφερθεί στο μοναστήρι του Αγ. Ανδρέα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον Αρχιεπίσκοπο.

«Η Κεφαλονιά άντεξε και συνεχίζει να αποτελεί έναν πανέμορφο και απολύτως ασφαλή τουριστικό προορισμό. Είμαστε αισιόδοξοι, όλα θα πάνε καλά» κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Μετά τις δηλώσεις ο κ. Σαμαράς απάντησε σε ερωτήσεις:



Ερώτηση: Σχετικά με τα νοσοκομεία και το ιατρικό προσωπικό έχουμε κάποιες πληροφορίες ότι δε βγαίνουν οι βάρδιες στα νοσοκομεία.

Αντώνης Σαμαράς: Θα σας πω εγώ, γιατί έχω ήδη ασχοληθεί με αυτό. Για το μεν νοσοκομείο στο Ληξούρι υπάρχει –δεν ήθελα τώρα να μπω σε λεπτομέρειες αλλά εν πάση περιπτώσει, επειδή το έψαξα το θέμα και θέλω να είμαι σίγουρος γι’ αυτό και πολλά άλλα, αμέσως ψάξαμε ότι το νερό είναι καλό, δεν υπάρχει βλάβη καθόλου, καμία, στις πηγές. Το δεύτερο, κοίταξα για τα νοσοκομεία. Στο Ληξούρι απαιτείται ένας παθολόγος, ένας καρδιολόγος. Έχω ήδη πάρει τον Άδωνι Γεωργιάδη. Θα το κανονίσουμε αυτό να γίνει. Στο Αργοστόλι απαιτείται ένας οφθαλμίατρος και ένας γαστρεντερολόγος. Και οι δύο αυτοί έχω δώσει εντολή επίσης να έρθουν. Επομένως, είναι ζητήματα τα οποία, δεν ήθελα εγώ να μπω σε αυτές τις λεπτομέρειες, αλλά τα κοιτάμε όλα. Τα κοιτάμε όλα, προκειμένου να γίνουν σωστά τα πράγματα.

Ερώτηση: Μια δέσμευση θέλουμε από εσάς. Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων να το κρατήσετε ζωντανό. Σας παρακαλώ πολύ.

Αντώνης Σαμαράς: Προσέξτε. Το ΤΕΙ και για το θέμα της σχολής Δημοσίων Σχέσεων, έρχεται ο υπουργός ο Αρβανιτόπουλος. Πρόκειται να έρθει αύριο ή μεθαύριο, το πολύ μεθαύριο, μάλλον αύριο έρχεται. Και αυτός θα σας πει συγκεκριμένα.

ΠΡΩΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Τ.Ε.Ι ΕΚΛΕΙΣΕ...........

2. ΜΕ ΤΙΜΕΣ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!!!!
Σοβαρές ζημιές έχει υποστεί κτίριο στο Ληξούρι λόγω του νέου ισχυρού σεισμού τη Δευτέρα (Φωτογραφία: ΑΠΕ )Αργοστόλι
Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από σεισμόπληκτους πολίτες έγινε στο Ληξούρι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, που επισκέφθηκε το νησί.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κεφαλονιά, κάτοικοι εξέφρασαν με ιδιαίτερα έντονο τρόπο και φραστικές επιθέσεις τα παρπονά τους στον υπουργό, την ώρα που αυτός βρισκόταν στον κεντρικό πεζόδρομο του Ληξουρίου.Ο κ. Δένδιας μετέβη σήμερα Δευτέρα στην Κεφαλονιά, όπου τα ξημερώματα σημειώθηκε δεύτερος ισχυρός σεισμός, μεγέθους 5,7 βαθμών, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στα ήδη τραυματισμένα κτίρια και τις πληγείσες υποδομές του νησιού.




Οι εκτιμήσεις των επιστημόνων για τον νέο σεισμό στην Κεφαλονιά
Ισχυρός σεισμός 5,7 βαθμών τα ξημερώματα στην Κεφαλονιά
Σε εφαρμογή το σχέδιο «Δευκαλίων» για τη σεισμόπληκτη ΚεφαλονιάΟ κ. Δένδιας πήγε αρχικά στο Ληξούρι, όπου επισκέφτηκε σημεία στα οποία σημειώθηκαν ζημιές από τη σεισμική δραστηριότητα, όπως το λιμάνι της πόλης, σχολικά κτίρια και το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο.


Ο υπουργός μετέβη στη συνέχεια στο Αργοστόλι, όπου συμμετείχε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Περιφέρειας (ΣΟΠΕ), που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΤΕΙ Κεφαλονιάς και στη συνέχεια επισκέφθηκε την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας Ιθάκης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων όπου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας-Ιθάκης Ευστάθιο-Σωτήριο Κουρή.

«Αυτό το οποίο σαφώς αποφασίστηκε είναι να ενισχυθεί το κράτος στο Ληξούρι και στην περιοχή της Παλικής, η οποία κυρίως επλήγη από τον τελευταίο σεισμό. Έδωσα ήδη τις σχετικές εντολές και στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική. Θα υπάρξει και αυτοτελές κλιμάκιο μηχανικών, το οποίο θα εγκατασταθεί στο Ληξούρι. Επίσης, ήδη μετακινήθηκαν οι αρμόδιοι του Δήμου και της Περιφέρειας για να ελέγξουν την κατάσταση των δημοσίων κτιρίων στο Ληξούρι. Ξαναλέω το κράτος οφείλει να δείξει την παρουσία του στη Δημοτική Ενότητα Παλικής, όπως την δείχνει στην Κεφαλονιά όλες αυτές τις ημέρες και να βεβαιώσει τον πολίτη ότι είναι και θα παραμείνει δίπλα του» δήλωσε ο υπουργός.
Τον κ. Δένδια συνόδευαν στην Κεφαλονιά ο γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Πάτροκλος Γεωργιάδης και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Στράτος Σιμόπουλος, προκειμένου να επιθεωρήσει και να συντονίσει τις ενέργειες Πολιτικής Προστασίας στον νομό. Μαζί του μετέβησαν επίσης στην Κεφαλονιά ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης και άλλοι αξιωματούχοι της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Όλες οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος έχουν τεθεί σε ετοιμότητα, προκειμένου να συνδράμουν το έργο της πολιτικής προστασίας στο νησί.

Στην Κεφαλονιά οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ενισχυθεί με συνολικά τριάντα (30) αστυνομικούς υπαλλήλους από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενώ για την υποστήριξη του έργου των Πυροσβεστικών Δυνάμεων μετέβη σήμερα κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ με οκτώ (8) πυροσβεστικούς υπαλλήλους και ένα διασωστικό σκύλο.

Στο πλαίσιο του σχεδίου «Ξενοκράτης» έχουν προχωρήσει επίσης στην αποστολή προσωπικού και μέσων στην Κεφαλονιά, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, όπως επίσης και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, καθώς και εθελοντικές οργανώσεις πολιτικής προστασίας.


3. ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΘΕΙΑ........ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ....ΕΝΩ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΣΣΑ... ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ''ΕΛΑΦΡΑ'' ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ!!

Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην Κεφαλονιά

Τη δοκιμαζόμενη από τους σεισμούς Κεφαλονιά θα επισκεφθεί σήμερα, Τετάρτη 05/02/2014, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Η άφιξή του στο νησί θα γίνει νωρίς το μεσημέρι και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωσή του από το συντονιστικό όργανο που εδρεύει στα ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι στις 3.00μμ.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα περιοδεύσει στις πληγείσες περιοχές της Παλικής και στο Ληξούρι, όπου υπάρχουν τα περισσότερα προβλήματα.
Μετά το πέρας της περιοδείας του θα υπάρξει τοποθέτηση προς τα ΜΜΕ στο ΕΠΑΛ Ληξουρίου.

Το Γραφείο Τύπου

ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...... ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ..........

Έδιωξαν τον Ηλ.Κασιδιάρη από την Κεφαλλονιά!

Όπως αναφέρει η κίνηση Απελάστε το ρατσισμο,σήμερα ο Κασιδιάρης και οι παρατρεχάμενοι του προσπάθησαν να διανείμουν τρόφιμα στην Κεφαλονιά, αλλά ελάχιστοι τους πλησίασαν. Οι περισσότεροι τον έδιωχναν, λέγοντας του ότι δεν θέλουν τρόφιμα από αυτόν! Τα πιο πολλά, όμως, τα άκουσε όταν πήγε στο Γηροκομείο Ληξουριου, που στεγάζεται στο κλειστό γυμναστήριο!
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση δεν δέχτηκε κανείς τα τρόφιμα και τελικά τα έδωσαν σε έναν ντόπιο μπας και καταφέρει να τα διανείμει...
http://www.kar.org.gr/

To ρεπορτάζ του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου, στο efimeridakefalonia.gr , αναφέρει για το περιστατικό : "Η επίσκεψη του κ. Κασιδιάρη προκάλεσε «εμφύλιο πόλεμο» στην Κεφαλονιά, αφού αρκετοί από τους κατοίκους του νησιού προπηλάκισαν τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής λέγοντάς του να πάρει τα τρόφιμα και να φύγει."
ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΝΑΠΟΔΑ....... ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.......!!!!!!!!
1.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ..............




2.ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ''ΘΕΡΜΗ'' ΥΠΟΔΟΧΗ ΔΕΝΔΙΑ.............






ΦΑΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ...........





ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ''ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑ'' ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟ ΠΑΡΙΣΗ!!!!!





ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ...........

1.ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΕΣ?
2.ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ''ΑΓΙΟΥ'' ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ Υ.Π.ΕΧΩ.ΔΕ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ''ΠΡΑΣΙΝΑ'' ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ?
3.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ?
4. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΕΣ ΝΗΣΙ ΟΠΩΣ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ?
5.ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ...ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.......ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....ΟΧΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ......ΑΛΛΑ ΤΑ ''ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ΄΄ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ??

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ......

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :