Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΜΙΝΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΙΩΝ! ΖΗΤΩ! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

makeleio64

Μετά από καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής στην οδό Μαυροματαίων, στο Πεδίο του Άρεως, ότι ο Καμίνης τους άφησε βυθισμένους στο απόλυτο σκοτάδι για τουλάχιστον μια εβδομάδα, το makeleio ως όφειλε, βρέθηκε στο σημείο…
Οι κάτοικοι τρομαγμένοι από τα απόλυτα σκοτάδια, καθώς την ίδια στιγμή δεκάδες κακοποιά στοιχεία ξεπροβάλλουν από το Πεδίο του Άρεως,  μας ενημέρωσαν στο ρεπορτάζ της Δευτέρας ότι νιώθουν απροστάτευτοι και εγκαταλελειμμένοι και ότι κινδυνεύει η υγεία και η ζωή τους και όλα αυτά γιατί όπως μας είπαν “στις κάλπες δεν έδειξαν την προτίμησή τους στον λαθροδήμαρχο”!
makeleio65
Εντελώς “τυχαία” (που δεν το νομίζουμε) ο λαθροκαμίνης αποφάσισε να … επαναφέρει τα φώτα στην περιοχή και αυτό μετά την δημοσίευση του ρεπορτάζ στο makeleio.gr. Σήμερα το απόγευμα και μετά από έκκληση και άλλης κατοίκου της περιοχής προς την ιστοσελίδα μας, βρεθήκαμε και πάλι στην Μαυροματαίων και προς έκπληξή μας τα φώτα ήταν αναμμένα!

makeleio66 makeleio67
Τι διάολο δηλαδή;  Πρέπει να πηγαίνουμε εμείς να κάνουμε αυτοψία για να ανάβουν τα φώτα στην Αθήνα; Είναι τόσο γαϊδούρι ο Καμίνης που άφησε χιλιάδες κατοίκους στο κέντρο της Αθήνας στο απόλυτο σκοτάδι και ευαισθητοποιήθηκε μόνο μετά την δημοσιοποίηση του θέματος και όχι μετά τα δεκάδες τηλέφωνα που δέχτηκε στον Δήμο; Ντροπή και αίσχος!
Η κάτοικος που μας κάλεσε σήμερα το πρωί δεν γνώριζε ότι τα φώτα θα επανέλθουν. Ωστόσο με ή χωρίς φώτα η περιοχή παραμένει επικίνδυνη τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους εργαζόμενους. Δείτε τι μας είπε για τα καθημερινά σκηνικά φρίκης που ζουν οι πολίτες του κέντρου!
Ρεπορτάζ Μ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια :