Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ» ΣΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Ο ΚΟΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ «ΔΕΛΦΙΝΟΣ» ΤΗΣ ΝΔ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ – ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Η SIEMENS – ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

makeleio128
Διαφθορά και διαπλοκή υπό την σκέπη του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, στην περιοχή όπου στεγάζονται σήμερα τα γραφεία της Siemens, καταγγέλλει ο Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου, Αρχιτέκτονας και…εκπρόσωπος της Πανελλήνιας πολιτικής κίνησης «Αξιοπρέπεια», Δορύλαος Κλαπάκης στο makeleio.gr.
Όπως αναφέρει ο κύριος Κλαπάκης ο οποίος έχει ήδη μια δικαστική διαμάχη για το αυθαίρετο Mall στο Μαρούσι, «το κτίριο της Γιάννας Αγγελοπούλου όπου σήμερα στεγάζει τα γραφεία της Siemens (Blue Land),  όχι απλά κρίθηκε και μάλιστα πρόσφατα, «παράνομο» από το Συμβούλιο Επικρατείας αλλά με θράσος και χωρίς κανέναν σεβασμό προς τους πολίτες αλλά και το περιβάλλον, μπάζωσαν και τον εξωτερικό χώρο όπου βρίσκεται ένα ρέμα, προκειμένου αυτό να γίνει παρκινγκ για τους πελάτες και τους εργαζόμενους του Blue Land».
makeleio126
makeleio130
Σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, αναφέρει ο κύριος Κλαπάκης στο makeleio, « το κτίριο της Αγγελοπούλου στο οποίο στεγάζονται αυτή τη στιγμή τα γραφεία της SIEMENS δεν ακολούθησε τους νόμιμους όρους και συνεπώς η άδειά του είναι αντισυνταγματική και παράνομη».
makeleio129
Την ίδια στιγμή ο Δήμαρχος Αμαρουσίου έχει «επιτρέψει» ο χώρος γύρο από το παράνομο παρκινγκ να μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, αφού όπως χαρακτηριστικά λέει ο κ. Κλαπάκης Δορύλαος : «Ο δήμαρχος δεν ασχολείται με τίποτα από όλα αυτά και ενώ είναι ενημερωμένος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει εμφανίσεις στην τηλεόραση.  Είναι άσχετος! Αντί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του Δήμου για να απομακρύνει τα μπαζώματα και τα παράνομα που υπάρχουν, αυτός χρησιμοποιεί τα χρήματα για να κάνει πανηγύρια και δημόσιες σχέσεις».
makeleio124 makeleio123 makeleio122 makeleio121
Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ μπορείτε να δείτε τον χώρο που έχει μετατραπεί σε παρκινγκ αυτοκινήτων. Θα μπορούσε να γίνει στην θέση του ένα πάρκο, το οποίο θα απολάμβαναν οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο.  Αντί αυτού όμως,  η οικογένεια Αγγελοπούλου,  εκμεταλλεύεται το κτίριο προς όφελός της και μάλιστα εις βάρος του Ελληνικού λαού. Η ειρωνεία της υπόθεσης βέβαια είναι ότι όταν ανακοινώθηκε η μετακόμιση των γραφείων της Siemens από την οδό Αρτέμιδος στο Μαρούσι, στο κτίριο της Γιάννας Αγγελοπούλου «Blue Land» στο οποίο στεγαζόταν η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και ο ραδιοφωνικός σταθμός City, συμπεριλάμβαναν μεταξύ των πλεονεκτημάτων του κτιρίου και αυτό της «πράσινης ανάπτυξης»!
makeleio131
makeleio120 makeleio127
«Κατεστραμμένες γειτονιές , οδοφράγματα , περιβαλλοντικές καταστροφές, κλειστά μαγαζιά και εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμοι μικροεπαγγελματίες και υπάλληλοι άνεργοι στο δρόμο με μοναδικό στόχο να κερδίζουν μεγαλοοικογένειες και μεγαλοεπιχειρηματίες εισπράττοντας τεράστια ενοίκια νοικιάζοντας παράνομους χώρους» αναφέρει μεταξύ άλλος ο κ. Κλαπάκης. Και ο υπέρλαμπρος δήμαρχος Αμαρουσίου τι κάνει για όλα αυτά; Σιωπά;
Ρεπορτάζ Μ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια :