Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΚΩΝ/ΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΙΧ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α «ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΨΗΛΟ» ΑΓΟΡΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ»! ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

makeleio116

Στο σημείο όπου βρέθηκε το «παγιδευμένο» Ι.Χ αυτοκίνητο του πρώην υποψήφιου με την «Ελληνική Αυγή» για την Κηφισιά, Παναγιώτη Φραιδάκη, έφτασε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης… Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μίλησε αποκλειστικά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για “στοχοποίηση μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής και αδιαφορία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλια για την προστασία τους”.
ionia1
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, το ύποπτο αντικείμενο το οποίο  βρέθηκε κολλημένο με ταινία στο Ι.Χ του κ. Φραιδάκη δεν ήταν εκρηκτικός μηχανισμός όπως καταγγέλλουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά GPS με δύο μπαταρίες (μηχάνημα εντοπισμού).

Την ίδια ώρα ο Κ. Μπαρμπαρούσης καταγγέλλει ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό «τρομοκράτησης» χρυσαυγιτών, καθώς πριν από τρεις ημέρες άγνωστοι είχαν τοποθετήσει όπως λέει “εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος μάλιστα ανατινάχτηκε σε Ι.Χ υποψήφιας της «Ελληνικής Αυγής» με την Περιφέρεια Αττικής”.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εξασφάλισε εικόνες από τον ύποπτο μηχανισμό. Εμείς δεν πιστεύουμε καμία πλευρά, απλά παραθέτουμε το φωτογραφικό ντοκουμέντο και όποιος γνωρίζει από αυτά… ας βγάλει τα συμπεράσματά του!
ionia5

Δεν υπάρχουν σχόλια :