Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΗΓΑΔΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

sam_0478_resize__article

Αστυνομικές δυνάμεις με εντολή της Χούντας Σαμαρά εμποδίζουν συγγενείς των θυμάτων να παρευρεθούν στο χώρο της Μαρτυρικής Πηγάδας, ανάμεσα τους ακόμα και ηλικιωμένες γυναίκες. 
Οι αριστεροί-αναρχικοί μπορούνε να καίνε και να σπάνε τις περιουσίες Ελλήνων πολιτών χωρίς να έχουν νομικές επιπτώσεις ούτε σε προσωπικό αλλά ούτε σε κομματικό επίπεδο ενώ η Χούντα Σαμαρά κατεβάζοντας δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ απαγορεύει σε συγγενείς να τιμήσουν την μνήμη των θυμάτων τους.
Στο φετινό μνημόσυνο πολλές οικογένειες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στον τόπο που είναι θαμμένοι συγγενείς τους, έστω να ανάψουν ένα κερί. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι κατοχικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν ακόμα και σε μία ηλικιωμένη να περάσει από το μπλόκο που είχε στηθεί περίπου 2 χιλιόμετρα έξω από το Μελιγαλά.

Ένας πολίτης ακούγεται στο βίντεο και φωνάζει
να έρθουν τα κανάλια να τραβήξουν το αίσχος που διαδραματιζόταν εκεί. Αν ερχόντουσαν όμως τα ΜΜΕ το πιο πιθανό θα ήταν να παρουσιάσουν τον ίδιο για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και την ηλικιωμένη για στέλεχος της Χρυσής Αυγής. 
Το παραπάνω βίντεο αποτελεί απόδειξη στα ψέματα των ΜΜΕ ότι οι απαγορεύτηκε μόνο σε οργανωμένες ομάδες η πρόσβαση στο Μελιγαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :