Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ SMART. 26XΡONH ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ MERCEDES-ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ(ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

SMART3-RODOS

Κάποιοι εξυπνάκηδες-όπως συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα-βιάστηκαν να μιλήσουν για εμπάθεια και σκοπιμότητες όταν επισημαίναμε τους κινδύνους για τα κινητά φέρετρα της Μερσεντές. Είχαμε γράψει πριν από λίγο καιρό:
SMART3-RODOS
“Το όνειρο να αποκτήσει ολοκαίνουργια και αξιόπιστα αυτοκίνητα μετατράπηκε μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα σε παγίδα θανάτου, μέσα στην οποία-όπως καταγγέλει ο αναγνώστης του makeleio.gr-φέρεται να σώθηκε από καθαρή τύχη!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Κος Παναγιώτης Σπίνουλας,  έζησε μια ιστορία τρόμου που θα μπορούσε να είναι και μέρος σεναρίου κινηματογραφικής ταινίας που γράφτηκε κάτω από τις πολυδιαφημισμένες λαμαρίνες των οχημάτων του, που ανήκουν σε δύο από τις πλέον διάσημες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου.Οι καταγγελίες αφορούν συγκεκριμένα δύο αυτοκίνητα των εταιρειών:MERCEDES-BENZ-DAIMLER  και TOYOTA MOTOR CORPORATION.
Οι καταγγελίες του Παναγιώτη Σπίνουλα για αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους , Smart Pure και Τoyota Aygo ,συνθέτουν το παζλ της πραγματικά απίστευτης ιστορίας που έχει πάρει ήδη τον δρόμο της ελληνικής δικαιοσύνης.
Σας παραθέτουμε τα γεγονότα ,όπως τα περιγράφει ο καταγγέλλων- για την βλάβη του εγκεφάλου στο Smart Pure που προκαλούσε εν κινήσει το σβήσιμο του κινητήρα του καθώς και την μη ενεργοποίηση του αερόσακου κατά την σοβαρή πρόσκρουση του Τoyota Aygo σε τροχαίο ατύχημα.
SMART1-RODOS
Και είχαμε ξετυλίξει την ενυπόγραφη καταγγελία του ιδιώτη.
Το πρωί ήρθαν νέα κακά μαντάτα από την Ρόδο:
Βουτιά θανάτου έκανε σήμερα το πρωί μια νεαρή οδηγός I.X. αυτοκινήτου στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Ροδίνι.
Πρόκειται για την Σ. Δ. 26 ετών.
Η νέα τραγωδία στην άσφαλτο, σημειώθηκε στις 9 το πρωί, όταν η οδηγός του διθέσιου SMART κινούμενη απο το Καρακόνερο προς το Ροδίνι, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, χτύπησε στο χαμηλό προστατευτικό διάζωμα, και στη συνέχεια αφού χτύπησε σε στηθαίο ταράτσας, το ιχ έπεσε στο κενό από ύψος 4 τουλάχιστον μέτρων με αποτέλεσμα η νεαρή οδηγός να βρει τραγικό θάνατο.
Οι κάτοικοι της περιοχής, που μίλησαν στη Ροδιακή, χαρακτήρισαν το σημείο επικίνδυνο και ζήτησαν τη λήψη πρόσθετων μέτρων.
Τα πραγματικά αίτια της νέας τραγωδίας εξετάζει πάντως με πολύ προσοχή κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου με επικεφαλής τον διοικητή που βρίσκεται επιτόπου. Το ρεπορταζ και οι φωτογραφίες από το rodiaki.gr.
Φώτο: ΑΦΟΙ ΣΙΕΧ

Μετά τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του “MAKELEIO.GR” έρχονται ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ στα ΣΑΠΑΚΙΑ αυτοκίνητα SMART- MERCEDES που σκορπούν τον ΘΑΝΑΤΟ! – “Ευχαριστούμε την ομάδα του “Μakeleio.gr” που έκαναν το ΚΑΘΗΚΟΝ τους!”


ΡΟΔΟΣ: 25χρονη έχασε τη ζωή της με “αυτοκίνητο – νεκροφόρα” τύπου SMART, σε τροχαίο δυστύχημα

Δεν υπάρχουν σχόλια :