Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΤΕΞΑΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ...!!! 23ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ 5ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...!!!Ούτε καν απαγγέλθηκε κατηγορία στον 23χρονο άνδρα που σκότωσε με χτυπήματα τον βιαστή της 5χρονης κόρης του, συλλαμβάνοντάς τον την στιγμή αποτρόπαιας πράξης του.

Ο νεαρός πατέρας βρισκόταν μέσα στο σπίτι του στη μικρή αγροτική πόλη Shiner του Τέξας, όταν άκουσε ξαφνικά τις κραυγές της κόρης του που έπαιζε στην αυλή, για να βρεθεί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μπροστά στη φρικτή σκηνή ενός ημίγυμνου άνδρα που βιάζει το μικρό του κοριτσάκι.
Καταφέρνοντάς του δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και σε όλο το σώμα, ο πατέρας σύντομα κατάλαβε πως τα τραύματα που προκάλεσε στον βιαστή ήταν εξαιρετικά σοβαρά, και την ίδια στιγμή κάλεσε το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, λέγοντας χαρακτηριστικά «ελάτε γρήγορα αυτός ο άνδρας πεθαίνει στα χέρια μου και δεν ξέρω τι να κάνω».

Οι γιατροί όμως του ασθενοφόρου που κατέφθασαν μετά από λίγα λεπτά, δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτε αφού ο Jesus Mora Flores είχε ήδη υποκύψει από τις κακώσεις που του είχε προκαλέσει ο εξοργισμένος πατέρας που είδε το παιδί του να ζει τον χειρότερο εφιάλτη που θα μπορούσε να βιώσει ένα παιδί.

Το μικρό κοριτσάκι διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο για νοσηλεία, όπου βεβαιώθηκε και επισήμως η τέλεση του βιασμού.

Σοκαρισμένη η μικρή κοινωνία μιας πόλης των 2.000 κατοίκων για το φρικτό γεγονός, δέχτηκε με ιδιαίτερη ανακούφιση την απόφαση των Αρχών να μην ασκηθεί καν δίωξη στον 23χρονο πατέρα, του οποίου μάλιστα την πράξη, όχι απλώς δεν την θεώρησαν ως ανθρωποκτονία αλλά αντιθέτως την αντιμετώπισαν και με ανακούφιση, λέγοντας μάλιστα πως ο Jesus Mora Flores «έλαβε ό,τι του άξιζε».
Την ίδια γνώμη όμως με την τοπική κοινωνία είχε και η Εισαγγελέας Heather McMinn, η οποία βρήκε απολύτως «αιτιολογημένη» αλλά και «νόμιμη» την αντίδραση του πατέρα:

«Είναι απολύτως επιτρεπτή αλλά και δικαιολογημένη η άσκηση θανάσιμης βίας προκειμένου να σταματήσει μια σεξουαλική κακοποίηση αυτού του βαθμού», είπε χαρακτηριστικά, η Εισαγγελέας, αφήνοντας πλέον τον πατέρα να ασχοληθεί με τα βαρύτατα ψυχολογικά τραύματα που προκάλεσε στη μικρή κόρη του η πράξη αυτή, η οποία, με τον ένα ή άλλο τρόπο, θα την συνοδεύει σε όλη της τη ζωή.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :